Pink Martini

Tarihler: 23 Mayıs 2014 Cuma ~ 23 Mayıs 2014 Cuma 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 149.00 TL 2. Kategori - 108.00 TL 3. Kategori - Tam 88.00 TL İndirimli 78.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2014 ~ May 23, 2014

Dünya müziğinin en renkli topluluklarından Pink Martini, 23 Mayıs'ta vereceği konserde İş Sanat Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluşuyor.

İş Sanat, 2013-2014 sezonuna dünya müziğinin en renkli topluluklarından Pink Martini ile veda ediyor. Bu özel gecede, 2009 yılından bu yana ilk kez Pink Martini ile Avrupa turnesine çıkan ve sıcak sesine hasret kaldığımız China Forbes, tekrar İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. 

Samurayların aşk şarkılarından 1930'ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar dinlemesi en keyifli şarkıları tozlu raflardan bulup çıkaran Pink Martini; Sympathique, Hang On Little Tomato, Hey Eugene!, Splendor In The Grass, Joy To The World, 1969 ve A Retrospective gibi her biri altın ve platin plak kazanan albümleriyle tüm dünyada muhteşem bir hayran kitlesine sahip oldu. 

Bu yılın mart ayında yepyeni albümleri Dream A Little Dream'i piyasaya çıkaran topluluk, hemen ardından Get Happy albümlerinin tanıtımı için Avrupa turnesine çıktı. Bu turne kapsamında İş Sanat'a konuk olan grup, 18 aylık uzun ve maceralı bir kayıt yolculuğunun ürünü olan Get Happy'de Quizas Quizas Quizas, Sway ve Smile gibi unutulmaz eserleri yeniden yorumlamanın yanı sıra Üsküdar’a Gider İken şarkısına da yer vererek Türk sevenlerine büyük bir sürpriz yaptı. 

China Forbes'in kulak pası silen sıcak vokali ve yepyeni şarkılarıyla 23 Mayıs akşamı sizlere yine unutamayacağınız bir konser yaşatacak. Sezonun bu son konserini sakın kaçırmayın...

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Geç gelen izleyicileri yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. (Salona alınan izleyicilerin kendi yerlerine geçme imkânları yoktur.) İlk alkışı kaçıran izleyiciler gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz.
- Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.
- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.
- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve herhangi bir kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur.

Kurallar

- Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileriyle İş Bankası iştirakleri çalışanları için yalnızca 3. kademede uygulanır.
- İndirimli biletler, Biletix Perakende Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve İş Sanat Kültür Merkezi Gişesi'nden alınabilir.
- Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet yalnızca İş Sanat Ana Gişesinde satılmaktadır. Her bir öğrenci, öğrenci kimliği göstermek şartıyla her etkinlik için bir adet bilet satın alabilir.
- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT