Vestival 1. Gün: 50 Cent - Ne-Yo - Inna

Tarihler: 30 Ağustos 2013 Cuma ~ 30 Ağustos 2013 Cuma 14:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: VIP Platform - 725.00 TL VIP Teras - 675.00 TL Diamond Circle - 575.00 TL Golden Circle - 300.00 TL Normal Ayakta - 170.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 30, 2013 ~ Ağu 30, 2013

Vestival: 50 Cent - R&B ve Hip Hop & House müziğin devleri Velvet Villains Vestival kapsamında İstanbul’da...

50 Cent, Ne-YO, Inna, Akon, Sky Blu of LMFAO,  Far East Movement Vestival bünyesinde 30-31 Ağustos tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta...

Ty Group tarafından organize edilen, harika ritimler ve canlı vokallerle farklı bir deneyim yaşamanızı sağlayacak olan Vestival, size hayatın temposundan kurtararak bir roller coaster yolculuğuna çıkarmayı hedefliyor. İstanbul'un tarihindeki ilk urban festivali Vestival. Velvet Villians Vestival! Olgun, seksi, modayı yakından takip eden ve tabii ki müzikseverler için bir araya getirilmiş bir organizasyon. Müzikal olarak, Vestival büyük uluslararası yıldızların canlı müzik yaptığı ve elektronik stil, R&B, house, dubstep, trap, disco gibi farklı müzik türlerini; Amsterdam, Paris, Londra ve daha bir çok farklı şehirden uluslararası DJ'leri ve çeşitli müzik türlerini bir araya getirecek. Vestival kapsamında müzikseverleri KüçükÇiftlik Park'ta, 50 Cent, Ne-YO, Inna, Akon, SkyBlu of LMFAO ve Far East Movement’ın muhteşem canlı performasları bekliyor... 

Vestival, sizi daha yükseklerde, alışılmadık bir eğlence atmosferine çıkaracak, sizleri üstün becerilerle yaratılmış müziğin çeşitliliği ile etkileyecek. Moda, müzik ve eğlence bir arada...

Velvet Villians Vestival bir yaşam biçimi, bir ifade. Aradığınızın en iyisi... Bu etkinlik, moda ve müziği barındırıyor. Başka hiç bir etkinliğe benzemiyor. İster hip hop sevin, ister R&B, ister bir dubstep bağımlısı olun veya house müptelası, hepsinin en iyisi bu festival kapsamında KüçükÇiftlik Park’ta... Velvet Villians Vestival'de Amerika'dan 6 canlı performansa ve dünyanın dört bir yanından 10'dan fazla DJ'i tecrübe etmeye hazır olun! 

Kimler Sahne Alıyor?

Bugüne kadar bir çok etkinliğe ev sahipliği yapmış olan KüçükÇiftlik Park, eğlenceli ve müzik dolu iki günün gececeği Vestival’in konuklarını ağırlıyor. 1. günün konukları arasında 50 Cent, Ne-Yo ve Inna yer alırken, 2. gün ise Akon, Far East Movement, SkyBlu of LMFAO sahne alacak.

Kıyafet Kuralı

Vestival’de herhangi bir kıyafet kuralı bulunmamaktadır; ancak giyeceğiniz kıyafete biraz yaratıcılık katarak eğlenceli hale getirebilirsiniz! Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. Açık bir siyasi, toplumsal hareket ya da grubu ifade eden giysi ve / veya diğer (görünür) fiziksel işaretlerin kullanımı yasaktır.

Müzik

Vestival katılımcıların kendi benzersiz öyküleri ile binlerce ziyaretçi için düzenlenmiştir. Tüm Vestival deneyimini kucaklayan her hikaye gerçek olamayacak kadar inanılmaz. Vestival geniş ve yaratıcı bir program sunuyor. Müzikal olarak, Vestival büyük uluslararası yıldızların canlı müzik yaptığı ve elektronik stil, R&B, house, dubstep, trap, disco gibi farklı müzik türlerini; Amsterdam, Paris, Londra ve daha bir çok farklı şehirden uluslararası DJ'leri ve çeşitli müzik türlerini bir araya getiriyor.

Eğlence

Farklı eğlence maddelerinin en iyi kombinasyonu ile, eşsiz eğlence dolu bir gece sizi bekliyor.

Kamera Getirebilir miyim?

Profesyonel ekipman dışında bir dijital kamera getirmeniz mümkün. İstediğiniz kadar çok fotoğraf çekebilirsiniz. Daha sonra bu fotoğraflara tekrar bakmak isteyebilirsiniz!

Resmi medya organları için press@vestival.eu adresi ile irtibata geçebilirsiniz.

Sıfır Tolerans

Vestival’de sıfır tolerans politkası bulunmaktadır. Sıfır tolerans, festival alanında kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ile lazer, cam v.b. şeylerin ve her türlü uyuşturucu maddenin yasak olması anlamına gelir.

Yiyecek & İçecek

Etkinlik alanında yiyecek ve içecek satışı mevcut olacaktır. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek yasaktır.

ATM & Jetonlar

Vestival’de özel paralara ihtiyacınız olacak. Bu jetonları festival alanında yer alan farklı noktalardan temin edebilirsiniz. Bu jetonlar nakit ve kredi kartı ile satın alınabilir.

Tuvaletler

Festival alanında ücretsiz kullanıma açık olan tuvalet alanları bulunacaktır. Bu alanlar düzenli olarak temizlenecektir. Aynı zamanda festival alanında özel Serinleme Noktaları bulunacaktır. Bu alanları tuvalet olarak kullanmak kesinlikle yasaktır.

İlk Yardım

Vestival süresince ilk yardım ekibi ve bir doktor acil durumlar için hazır bulunacaktır. Eğer sürekli olarak ilaç kullanmanızı gerektiren bir medikal durumunuz varsa, yanınızda bu durumu belirten bir yazı bulundurmayı ihmal etmeyin.

Telefon Şarjı

Vestival alanında telefonunuzu şarj edebileceğiniz şarj istasyonları mevcut olacaktır.

VIP Teras Bilet

Vestival VIP Teras bilet ile sahne yanında inşa edilecek lüks VIP platformuna (sınırlı kapasite) erişebilirsiniz. VIP platformu, sahneden daha yüksek olacaktır ve ilk sıradan gösteriyi büyük bir alandan izlemenize olanak sağlar. Bu VIP bilet ile, özel VIP giriş tarafından KüçükÇiftlik Park’a erişebilirsiniz.

VIP Platform Bilet

Vestival VIP Platform bilet ile sahne yanında inşa edilecek lüks VIP platformuna (sınırlı kapasite) erişebilirsiniz. VIP platformu değişik içeceklerin yer aldığı farklı bar seçenekleri sunar. VIP platformu sahneden daha yüksek olacaktır ve ilk sıradan gösteriyi büyük bir alandan izlemenize olanak sağlar. Bu lüks VIP bilet ile, özel VIP giriş, karşılama içeceği ve ücretsiz yiyecek imkanlarına erişebilirsiniz.

Özel Masalar

Özel masa, Vestival boyunca sahne yanında yer alan lüks bir VIP platformudur. Özel masalar 6 kişiliktir. Bu paket, size KüçükÇiftlik Park’a VIP girişinden erişim imkanı sunar. İçki servis, ücretsiz yiyecek ikramı, kişisel garson hizmeti bu pakete dahildir. VIP platformu sahneden daha yüksek olacaktır ve ilk sıradan gösteriyi büyük bir alandan izlemenize olanak sağlar.

Daha fazla bilgi için: vip@vestival.eu

- Web sitemiz dışında, hiç bir web sitesinde indirimli bilet satışı olmayacaktır.
- Kombine biletler etkinliğin iki günü için de geçerlidir. Biletinizi kaybetmeyiniz. Her iki gün girişinde gösterilmesi zorunludur.
- Tüm bilet kategorileri ayaktadır.
- Kapı açılış 14:00'dır.
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik alanına profesyonel görüntü ve ses cihazı sokmak yasaktır.
- Etkinlik alanına yiyecek ve içecek sokma yasaktır.
- Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Loca satışları için: vip@vestival.eu

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT