Voca People

Tarihler: 15 Ekim 2014 Çarşamba ~ 15 Ekim 2014 Çarşamba 21:00

Yer: Black Box Istanbul

Ücret: 1. Kategori - 155.00 TL 2. Kategori - 139.00 TL 3. Kategori - 112.50 TL 4. Kategori - 101.00 TL 5. Kategori - 84.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2014 ~ Eki 15, 2014

70. yılını kutlayan Yapı Kredi ana sponsorluğundaki "Good Music In Town Konserleri" kapsamında dünyanın en eğlenceli A Capella grubu The Voca People, 15 Ekim'de İstanbul'da...

5 Ağustos – 5 Eylül 2014 tarihleri arasında Yapı Kredi Kartlarına özel %10 indirim ve 9 taksit fırsatı!


"Good Music in Town" konsepti çerçevesinde ilk olarak, tüm dünyada kapalı gişe gösteri yapan A Capella grubu The Voca People, 15 Ekim'de Black Box Istanbul'da müzikseverler ile buluşacak.

Voca People, vokal sesleri ve A Capella'yı modern beat-box ile harmanlayan; diller, kültürler hatta gezegenler arası köprü kuran dinamik, galaksilerarası müzikal bir tiyatrodur. 

Bu müzikal, Dünya'ya çarpan ve evlerine geri dönmek için enerjiye ihtiyacı olan bir grup uzaylının hikayesini anlatmaktadır. Bu uzaylılar müzik ile iletişim kurmaktadır, çünkü müzik onların enerjisi ve yaşama gücüdür. Evlerine dönebilmeleri için daha çok müziğe ihtiyaçları vardır. Sloganları "Hayat müziktir ve müzik hayattır".

Voca People, 2009 yılından beri dünyanın her yerinde, Güney Amerika'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne, Kanada'ya, Avrupa'ya, Orta Asya'ya onlarca ülkede izleyicileri kendine hayran bıraktı. Bu interaktif müzikal etkinlik New York, Las Vegas ve Paris’te son 2 sezondur düzenli olarak sahnelendi ve 2012 yılı Theatrical Experience dalında Lortel ödülüne layık görüldü. YouTube videoları 55 milyondan fazla izlenen grup, bembeyaz kostümleriyle sosyal medyada fenomen haline geldi.

Şovda erken dönem müziklerden günümüze kadar popüler olmuş şarkıları sadece insan sesi ile seslendiren topluluk, seyirciyi de gösteriye dahil ederek muhteşem bir aile eğlencesi sergiliyor.

Grup; Lady Gaga, Beatles, Adele, Queen, Maroon 5, Michael Jackson gibi pop sanatçılarının şarkılarının yanı sıra The Godfather, The Pink Panther, Mission Impossible gibi film müzikleri ve Beethoven'den Tchaikovsky'e Klasik Müziğin en önemli eserlerini bir solukta dinletiyor.

Şimdi siz de Voca People roketi yörüngeden çıkmadan önce bu yaratıcı ve eğlenceli şovu izleme şansına sahipsiniz! Tüm dünyada kapalı gişe gösteri yapan topluluk, İstanbullu müzikseverler ile Uniq İstanbul’daki Black Box’da buluşacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT