Vomank

Tarihler: 19 Ocak 2019 Cumartesi ~ 19 Ocak 2019 Cumartesi 21.00

Yer: Anahit Sahne

Ücret: Tam 35.00 TL Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tomtom Mh. Akansu Sk. No:1-2-4-5 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2019 ~ Oca 19, 2019

Vomank (Kimileri), Ermeni kültürünün önemli merkezlerinden olan İstanbul’da bir araya geldi. Kendini alternatif müzik grubu olarak tanımlayan Vomank, günümüzde ‘azınlık’ haline gelmiş bu kültürün müziğinden ve dilinden, yaşadığı yeri ve dünyayı anlatmaya çalışıyor. Bunu yaparken geleneksel Ermeni müziğine yakın duruyor ama onun sınırları dışında da dolaşıyor.

İstanbul’da ve yurt dışında farklı birçok mekanda konserler veren Vomank geniş bir repertuar yelpazesi sunuyor: Bir kısmı bu coğrafyada çok iyi bilinen ve farklı dillerde de söylenen geleneksel ezgiler; Arto Tunçboyacıyan, Sayat Nova … gibi Ermeni müziğinin önemli müzisyenlerinden eserler; Tanyel Varujan … gibi şairlerin şiirleri üzerine yapılan beste çalışmaları ve söz – müziği Vomank’a ait olan Türkçe ve Ermenice özgün eserler. Beste ya da cover ne icra ederse etsin, Vomank geçmişin hikayesini ve geleceğin hayalini bir arada tutarak bugünü anlatma gayreti içinde…

Etkinlik Kuralları
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
Öğrencilerin kimlik göstermesi zorunludur.
Vestiyerimiz ücretsizdir. Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınmamaktadır. Palto, mont, ceket ve sırt cantalarının vestiyere bırakılması tercih edilmektedir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT