Yok Öyle Kararlı Şeyler - Tilt

Tarihler: 25 Temmuz 2015 Cumartesi ~ 25 Temmuz 2015 Cumartesi 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2015 ~ Tem 25, 2015

Rock müzik grupları Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Tilt, 25 Temmuz'da Bronx Pi Sahne'de!

Yok Öyle Kararlı Şeyler
"Mütevazi rock yapıyoruz ama tam tersi de olabilir" mottosu ile şarkı çizip resim çalan bir topluluk olan Yok Öyle Kararlı Şeyler, indie/alternatif tarzına yerel bir uyarlama getiren 2011 İstanbul kurulumlu bir müzik grubudur. Grup; çocukluk arkadaşı olan Erdem Topsakal (vokal/gitar), Boğaç Soydemir (davul), Ayhan Akbaş (elektrik gitar), Çağrı Özer (klavye/geri vokal) ve Ramazan Kırdım (bas) kadrosundan oluşuyor.

Yok Öyle Kararlı Şeyler, birçok şehirde performans sergiledikten sonra, İstanbul'da KüçükÇiftlik Park, Life Park, santralistanbul, garajistanbul, Hayal Kahvesi, Jolly Joker, Kadıköy Sahne, Bronx Pi, Karga Bar, Mask Live gibi hatırı sayılır mekanlarda sahne aldı ve almaya devam ediyor. Lana Del Rey, Duman, Mabel Matiz gibi uluslararası ve ulusal piyasada tanınan isimler ile de aynı sahneyi paylaşan grup, katıldığı radyo ve televizyon programları ile geniş kitlelere ulaştı. 

İlk albümünü bağımsız müzik platformu "Müzik Hayvanı" desteği ile Şubat 2013 tarihinde çıkaran Yok Öyle Kararlı Şeyler, daha sonra 23 Nisan'da ilk profesyonel albümünü Funorg etiketiyle yayımladı. Albüm çalışmalarını Serdar Ateşer prodüktörlüğünde Babajım İstanbul Studios & Mastering'de yapan Yok Öyle Kararlı Şeyler, albümün sound'unu; "Batı'nın iyi taraflarını alan rock müzik ya da indie tarzına yerel uyarlama" olarak tanımlıyor. Albüme ismini veren "34" şarkısında Harun Tekin'le de sürpriz bir düet yapan grup, aynı şarkı için çekilecek klip çalışmalarına da hız kesmeden başladı. "Hiçbirşeyizm" ismini verdikleri şarkıda da gruba Akın Eldes gitarıyla eşlik ediyor. Son dönemde internet üzerinden yayınladıkları "Ağustos Gökleri", "Ve Hala" gibi ev kaydı akustik tınılı şarkıları ve videoları ile sürekli olarak üretmeye devam ediyor.

Tilt
Tilt, 2005 yılında Derhan Arabacı (vokal), Ahmet Uçak (bas gitar) ve Emir Akkaya (davul) tarafından Adana'da kuruldu. Bir araya geldikleri günden itibaren beste çalışmalarına başladılar. Verdikleri konserler ve yaptıkları bar programlarıyla isimlerini duyurdular. 2009 yılında kendi stüdyolarını açtılar ve burada bestelerin demo kayıtlarını aldılar. 2013/14 yılında Erim Arkman yönetiminde Istanbul Babajim ve Istanbul Dozer Stüdyoları'nda kayıtlarını tamamladılar. Konserlerinde kendi bestelerinden de çalan grup, Bronx Pi Sahne'de!  

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT