`23 Nisan` Resim Yarışması

Tarihler: 01 Nisan 2004 Perşembe ~ 30 Nisan 2004 Cuma Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan 2004

Yer: Mövenpick Hotel İstanbul

Adres: Mövenpick Hotel Istanbul, Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 319 29 29’dan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2004 ~ Nis 30, 2004
MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA 23 NİSAN KONULU RESİM YARIŞMASI…

Mövenpick Hotel Istanbul,“23 Nisan” konulu bir resim yarışması düzenliyor. Dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemini vurgulamak ve çocukların bu önemli gün ile ilgili hissettiklerini ve düşüncelerini resmetmeleri amacıyla düzenlenen yarışmaya 5-11 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabilir.

Çocukların en az A4 boyutunda kağıt ya da karton üzerine karakalem, pastel veya suluboya ile “23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu bir resim çizmeleri gerekiyor. Resimler 30 Nisan 2004 tarihine kadar Mövenpick Hotel Istanbul’a teslim edilebilir.

Yarışmanın birincisi 2004 yılında hizmet vermeye başlayacak ve EuroDisneyland’ın yanında bulunan Mövenpick Dream Castle Hotel Paris’de anne, baba ve kardeşi ile 2 gece kahvaltı dahil konaklama ve gidiş-dönüş uçak bileti kazanacak. Yarışmanın ikincisi Mövenpick Hotel Istanbul’da ailesi ile 1 gece kahvaltı dahil konaklama, üçüncüsü ise AzzuR Restaurant’da 4 kişilik brunch kazanacak.
Yarışma ile ilgili bilgi için: 0212 319 29 29’dan Halkla İlişkiler Ofisi’ni arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT