´Bir Alışveriş Üç Peugeot` Kampanyası İle Torium Yeni Yıla Şans Dağıtarak Başlıyor

Tarihler: 30 Aralık 2010 Perşembe ~ 26 Nisan 2011 Salı

Yer: Torium Alışveriş Merkezi

Adres: Saadet Dere Mah. E5 Üzeri Haramidere Esenyurt İstanbul Esenyurt İstanbul

Telefon: 0212 699 90 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2010 ~ Nis 26, 2011

Bir Alışveriş Bir Eğlence” konsepti ile alışveriş dünyasında farklılık yaratan Torium Alışveriş Merkezi’nde eğlenceli fırsatlar devam ediyor. “Bir Alışveriş üç Peugeot” kampanyası ile Torium, her 75 TL’lik alışverişe 2011 model 3 adet Peugeot otomobilden birini kazanma şansı sunuyor.

Perakende ve eğlence anlayışına kapalı aile lunaparkı ve Türkiye’nin ilk snowparkı ile getirdiği yeniliklerle Torium yeni yıla sürpriz hediyeler ile heyecanlı bir başlangıç yapıyor. Torium Alışveriş Merkezi’nde yer alan 180 ünlü marka mağazalardan 28 Aralık 2010 – 26 Nisan 2011 tarihleri arasında tek seferde yapılacak her 75 TL’lik alışveriş, 1 adet Peugeot RCZ ve 2 adet Peugeot 206 model otomobil için çekiliş hakkı kazandırıyor.

“Bir alışveriş, bir eğlence” sloganı ile hizmet veren Torium’da ziyaretçiler Peugeot otomobil şansı yanında anında sinema bileti sahibi de oluyorlar. ‘Bir alışveriş Üç peugeot’ kampanyasına katılan herkes 31 Ocak 2011 tarihine kadar ‘Bir Alışveriş Bir Sinema’ etkinlik kampanyasına da katılma hakkı elde ediyorlar. Konforlu ve gösterim kalitesi yüksek Torium Cinetech sinemasında Torium da bir alışveriş günü sonrasında vizyonda ki filmleri keyifle bedava izleyebiliyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT