`Engelsiz İstanbul` İlköğretim Okulları Resim Yarışması

Tarihler: 20 Mart 2004 Cumartesi ~ 26 Nisan 2004 Pazartesi Son Başvuru Tarihi: 26 Nisan 2004

Yer: Türkiye Sakatlar Derneği

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin: www.tsd.org.tr, E-mail: info@tsd.org.tr

Telefon: 0212 521 49 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2004 ~ Nis 26, 2004
İlköğretim Öğrencilerinin gözü ile “engelsiz yaşam”.

7-14 yaş arasında, 3 grupta yapılacak olan resim yarışmasında amaç, ilköğretim öğrencilerinin toplumsal yaşamdan beklentilerini, özellikle engellilerin şehir yaşamındaki sorunlarını ve düşlerindeki kent modelini resimlerine ve sloganlarına yansıtmalarını sağlamak..

Yarışma Koşulları:
İstanbul ili içerisinde, tüm ilköğretim okullarıöğrencileri yarışmaya katılabilir. Yarışma 3 ayrı yaş grubu arasında yapılacaktır. 7-9 yaş 1. Grup, 9-12 yaş 2. Grup, 12-14 yaş 3. Grup olacaktır. Yarışma katılacak olan öğrenciler yaptıkları resimleri okulları aracılığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilecektir.

Yarışma kurulu:
İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyelerinden oluşmaktadır.

Ödüller:
Yarışmada üç ayrı yaş grubunda yapılacak olan resim yarışmada; Birinci olanlara Bilgisayar (Ant Eğitim-Danışmanlık), İkincilere Bilgisayar Kursu (Ant Eğitim-Danışmanlık), Üçüncülere Bir Haftalık Tatil (Alternatif Kamp), Üç Katagoride Ödül alanlara 3 Aylık Lisan Kursu ve Boya Seti (Şişli Belediyesi) armağan edilecektir.

FİNAL:
Yarışmanın finali 13 Mayıs 2004 tarihinde, Maçka Parkında açık hava sergisi ile sonlanacaktır.

Teslim Koşulları:
•Resim ve sloganların üzerinde, tüm eserlerin sunuşlarında kimlik bilgileri ile ilgili hiçbir not, tanıtıcı logo, kişisel amblem, okul adı veya benzeri bir ayrıntı bulunmayacaktır. Üzerine isim belirtilen,tanıtıcı bilgi veya özel işaret bulunan resim ve sloganlar yarışma dışı kalarak elenecektir. Kimlik bilgileri, isim-soyadı, okul adı, ev adresi ve telefon numarası ayrı bir kağıda yazılarak resim ve sloganlarla birlikte zarf içerisinde kapalı olarak teslim edilecektir. Zarfın içindeki kimlik bilgileri yazılı belge okunaklı ve mürekkepli kalem ile yazılacak, tüm iletişim bilgileri yer alacaktır. Katılım zarfı okudukları okul tarafından imzalanacaktır.

Resim Boyutları:
1.RESİMLER: Resimler A-3 pafta boyutu ( 29.7 x 42 cm) ve A4 pafta boyutu(19.5X21.5 cm) resim kağıdına yapılacaktır. Resimler teslimat sırasında kırıştırılmamış ve katlanmamış olacaktır.
2.SLOGANLAR : Sloganlar, resimlerle birlikte A-4 kağıt üzerine okunaklı büyüklükte yazılmış olarak, resim ile birlikte zarf içerisinde kapalı olarak teslim edilecektir.

Teknik Bilgiler:
•Resimler serbest teknikle yapılacak olup, renk, yöntem ve stil konusunda kısıtlama yoktur. Tüm boya malzemeleri serbesttir. Aynı şekilde slogan olarak sunulacak eser, serbest el veya bilgisayar ile yazılabilir. •Jüri üyelerinin çocukları ve birinci dereceden akraba ilişkisi olanlar yarışmaya giremezler.•Ödül almış veya değerlendirmeye girmiş tüm eserlerin yayın ve telif hakkı Türkiye Sakatlar Derneği’ne aittir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT