"Her Gözden İyilik” Dünya Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması

Tarihler: 15 Şubat 2012 Çarşamba ~ 30 Mart 2012 Cuma

Yer: www.hergozdeniyilik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2012 ~ Mar 30, 2012

Kimse Yok Mu Derneği tarafından bu yıl birincisini organize edilen “Her Gözden İyilik” Dünya Üniversitelerarası Kısa Film Festivali, 15 Şubat- 30 Mart tarihleri arasında düzenleniyor.

Ana teması iyilik yapma bilincini arttırarak toplumda kardeşlik ve paylaşma duygusunu çoğaltmak olan kısa film festivali; her kategoride yapılacak iyilik temalı kısa metrajlı filmler aracılığıyla toplumda paylaşmak ve iyilik yapmanın bilincini oluşturmayı ve bunun kitlelere yayılmasını hedefliyor. Kimse Yok Mu Derneği’nin 72 ülkede bulunan gönüllüleri aracılığıyla Türkiye genelinden Dünya Üniversitelerine de başvuru hakkı sunan kısa film festivali, Dünya’nın birçok noktasında okuyan üniversite gençlerini evrensel bir tema olan “iyilik” te yarışmaya davet ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür A.Ş, Yüksek Öğretim Kurumu ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin de desteğiyle gerçekleşen festival kapsamında başarılı olan eserlerden; birinciye 20 bin TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncüye 5 bin TL, dördüncü olana da Yücel Çakmaklı Onur Ödülü takdim edilecek. Her kategoride kısa filmle yarışma hakkı sunan kısa film festivali, sürpriz jürileriyle de oldukça renkli… Yönetmen Mesut Uçakan, Yapımcı Sami Dündar, Kültür Bakanlığı sinema kültür hakları müdürü Nevin Sekizçeker’in yer aldığı jürinin diğer sürpriz isimleri ilerleyen günlerde yapılan bir basın toplantısıyla duyurulacak.

“Her Gözden İyilik” Dünya Üniversitelerarası Kısa Film Festivali için internet üzerinden başvurular 15 Şubat- 30 Mart tarihleri arasında yapılacak. 30 Mart – 30 Nisan tarihleri arasında gönderilecek olan kısa filmlerin ön elemesi ise 1 - 15 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT