10. Henkel Art.Award. Ödülü için Başvurular Başladı

Tarihler: 25 Mart 2011 Cuma ~ 10 Haziran 2011 Cuma

Yer: kurumsal.iletisim@tr.henkel.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2011 ~ Haz 10, 2011

Henkel CEE’nin (Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi), bu yıl Orta ve Doğu Avrupa çapında 10.’sunu düzenlediği Henkel Art.Award için başvurular başladı. Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 23 ülkeden sanatçılar resim, çizim, fotoğraf, video ve enstalasyon alanlarındaki eserleri ile yarışmaya başvurabilecekler.

Yarışmanın birincisi 7000 euroluk para ödülünün yanı sıra kendi ülkesinde ve Viyana “Museum Moderner Kunst Stiftung Ludwig (MUMOK)” modern sanat müzesinde kişisel sergi açma imkanı elde edecek. Yarışmada ayrıca, Henkel CEE’nin KulturKontakt Avusturya işbirliği ile vereceği 2000 euroluk, “Henkel Orta ve Doğu Avrupa’nın Genç Sanatçıları 2011” ödülü de sahibini bulacak. Başvurular 10 Haziran 2011 tarihine kadar devam edecek.

Henkel CEE’nin (Orta ve Doğu Avrupa bölgesi), Orta ve Doğu Avrupa çapında düzenlediği 10. Henkel Art.Award için katılımcı 23 ülkede başvurular başladı. Bu yıl ödüle sanatçılar resim, çizim, fotoğraf, video ve enstalasyon alanlarında verdikleri, dikkat çekici ve yenilikçi eserleri ile katılabilecekler. Başvurular 10 Haziran 2011 tarihine kadar devam edecek.

Türkiye ile birlikte 23 ülkeden seçilen eserler, Ağustos - Eylül 2011 döneminde Viyana’da toplanacak jüri tarafından değerlendirilecek. Eserler, “Henkel Art.Award” ve “Henkel Orta ve Doğu Avrupa’nın Genç Sanatçıları 2011” ödülü kategorilerinde yarışacak. Kazanan eser Kasım başında Viyana “Museum Moderner Kunst Stiftung Ludwig (MUMOK)” modern sanat müzesinde düzenlenecek galada açıklanacak.

Yarışmada Henkel Art.Award Ödülü’nü kazanan sanatçı, 7000 euroluk para ödülünün sahibi olacak. Yarışmanın birincisi aynı zamanda ve kendi ülkesi ile Viyana “Museum Moderner Kunst Stiftung Ludwig (MUMOK)” modern sanat müzesinde kişisel sergi açabilecek. Henkel CEE’nin, KulturKontakt Avusturya işbirliği ile genç sanatçılara destek olmak amacıyla vereceği 2000 euroluk “Henkel Doğu ve Orta Avrupa’nın Genç Sanatçıları 2011” ödülü de Viyana’da düzenlenecek galada sahibini bulacak.

Henkel Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkanı Günter Thumser Henkel Art.Award ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Henkel olarak sanatın desteklenmesine özel bir önem veriyoruz. Bunun en önemli nedeni sanatın kültürel alışverişe karşılıklı anlayışa önemli bir katkıda bulunması. Henkel Art.Award ile Avrupa’nın entegrasyon sürecine destek sağlamayı arzu ediyoruz.”

Henkel Art.Award ve başvuru koşulları hakkında detaylı bilgiye 0 216 579 40 74 numaralı telefon ya da kurumsal.iletisim@tr.henkel.com e-posta adresi üzerinden bilgi almak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT