2011 Ümit Kaftancıoğlu Öykü Yarışması

Tarihler: 29 Kasım 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Yer: www.umitkaftancioglu.com

Adres: 2011 Ümit Kaftancıoğlu Öykü Yarışması Yalın Ses Yayınları Cağaloğlu Yokuşu Ergüç Han No:5/8 Cağaloğlu / İstanbul Cağaloğlu İstanbul

Telefon: 0212 528 67 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2010 ~ Ara 31, 2010

1- Eser sahipleri yayımlanmamış ve ödül almamış 2`şer öykü ile katılacaklardır. (İsteyen tek öykü ile de katılabilir) Konu serbesttir.
2- - Öyküler iki aralıklı olarak (bilgisayarda yazılmış) en az 2 en çok 10 sayfa olacaktır.
3- - Öykülerin yazılı olduğu dosyanın sağ üst köşesine büyük harflerle rumuz yazılacaktır. Kesinlikle gerçek ad ve soyadı belirtilmeyecektir.
4-- Katılımcılar öykülerini 4 kopya olarak gönderecekler ve gönderinin içine ayrı bir dosyada kısa özyaşamı, adresi ve telefon bilgilerini belirteceklerdir. Aksi durumda öyküler değerlendirmeye alınmayacaktır.
5- - Değerlendirme 1., 2., 3. şeklinde olacak, ilk 10`a giren öyküler kitap olarak yayımlanacaktır. Dereceye giren katılımcılar plaket ve kitap seti ile ödüllendirileceklerdir.
6- - 31.12.2010 son katılım tarihidir. Gecikmelerden ve kaybolmalardan düzenleyen kurum sorumlu değildir. Öykü yarışması sonuçları 25.03.2011 tarihinde basın yolu ile açıklanacak ve Ümit Kaftancıoğlu`nun öldürülüşünün 31. yılı olan 11 Nisan 2011 günü yapılacak anma töreni ile ödüller sahiplerine verilecektir.
Seçici Kurul: - Adnan Özyalçıner, Öner Yağcı, Mehmet Güler, Zeynep Aliye, Dr. Canan Kaftancıoğlu, Öztürk Tatar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT