23 Nisan`a Özel Ödüllü Tarif Yarışması

Tarihler: 20 Nisan 2010 Salı ~ 26 Nisan 2010 Pazartesi

Yer: mutlutarifler.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2010 ~ Nis 26, 2010
Çocuklar en yaratıcı yemeklerinin fotoğraf ve tariflerini mutlutarifler.com`a yolluyor, birinci olurlarsa Emre Mahir`in birbirinden güzel masalların rengarenk resimlerle süslendiği "Her Burca Bir Masal" kitabını kazanıyorlar.
Tarif ve fotoğrafı suzanhamarat@mutlutarifler.com adresine 26 Nisan Pazartesi gününe kadar yollamak gerekiyor. Birinci, 27 Nisan Salı günü açıklanıyor.

HER BURCA BİR MASAL isimli kitaptan...
“Büyük gün gelmişti. Dünyanın tüm önemli isimleri o geceki davet için hazırdı. Konuklar, şatonun mumlarla aydınlatılmış yolunu, faytonlarla çıkıyorlardı. Zadora, hizmetçilerinin yardımıyla şişman gövdesini faytona zorlukla sığdırdı ve yavaş yavaş zorlu yokuşu çıkmaya başladılar. Yol boyunca ağaçların dallarına beyaz kurdeleler bağlanmış ve kafes içinde beyaz kuşlar asılmıştı. Kraliçe, göğe doğru uzayan kulelere sahip şatonun görkemine kıskançlık dolu gözlerle baktı. "Aynısından ben de istiyorum. Benim oturduğum saraya bak, bir de şu şatoya bak; içine elbiselerim bile sığmıyor` diye düşündü.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT