3. Genç Sahne

Tarihler: 06 Nisan 2009 Pazartesi ~ 10 Nisan 2009 Cuma Son Başvuru 10 Nisan 2009

Yer: Bahçelievler Belediyesi

Adres: Bahçelievler Bahçelievler İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2009 ~ Nis 10, 2009
İSTANBUL BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ “3. Genç Sahne” TİYATRO GÜNLERİ
1-10 MAYIS 2009

Bahçelievler ‘Yeni Sahne’: Son Başvuru 10 Nisan 2009
Bahçelievler Belediyesi’nin son yıllarda Kültür ve Sanat’a katkıları devam ediyor. Genç Sahne Tiyatro Günleri bu yıl “Tiyatro Her Yerde” söylemi ile yola çıkıyor.

Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan “Genç Sahne Tiyatro Günleri” 1-10 Mayıs tarihlerinde Bahçelievler Belediyesi - Yeni Sahne de gerçekleşecek. Ulusal nitelikli festival bu yıl Profesyonel, Amatör ve Üniversite Tiyatro Topluluklarını ağırlayacak.

Bahçelievler Belediyesi’nin 10 gün boyunca aralıksız olarak ev sahipliği yapacağı festival, gençlerin sahnelerdeki varlığına tanık olmayı ve izleyiciyi genç sanatçılarla ve sanatçı adaylarıyla buluşturmayı hedefliyor. Ayrıca zor şartlara rağmen ayakta durmaya çalışan genç sanatçılara bir teşekkür niteliğinde olacak olan bu organizasyonda, gençlere "genç sahneyle" kendini tanıtma imkânı sunulması da amaçlanmaktadır.

Birbirinden farklı yerli ve yabancı metinlerle, izleyiciye değişik lezzetler tattıracağına inanılan "Genç Sahne" Tiyatro Günleri`nin, profesyonel ve amatör genç tiyatrocular için de tanışma imkânı olacağı düşünülmektedir.

Katılımın ve gösterimlerin ücretsiz olacağı festival, Bahçelievler Belediyesi`nin, son yıllarda tiyatroya verdiği desteğin devamı niteliğinde olan bir kültür hizmetidir.

İletişim
Telefon: 0212 484 38 21
E – Posta: info@oyuncutayfasi.org / oyuncutayfasi@gmail.com
İnternet: www.oyuncutayfasi.org/gencsahne


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT