3. İstanbul İlköğretim Okulları Akıl Oyunları Şampiyonası

Tarihler: 28 Şubat 2011 Pazartesi ~ 19 Mart 2011 Cumartesi

Yer: www.mef.k12.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2011 ~ Mar 19, 2011

19 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilecek olan “İstanbul İlköğretim Okulları Arası 3. Akıl Oyunları Şampiyonası” için katılımlar kabul edilmeye başladı.

Yarışma, Dünya Zekâ Oyunları Şampiyonalarının benzeri bir formatta Bireysel Bölümler, Takım Bölümleri ve Bireysel Final aşamalarından oluşuyor. Günün şampiyonlarına bilgisayar, dijital fotoğraf makinesi gibi hediyelerin yanı sıra okullara kupa ve madalya hediye edilecek.

Yarışmanın içeriği Dünya Zekâ Oyunları Federasyonu’nun Türkiye temsilcisi Akıl Oyunları Dergisi, Akıl Derneği ve Türk Beyin Takımı tarafından hazırlandı.

Bu yıl 3.sü düzenlenecek şampiyona öğrencileri akıl oyunları ile tanıştırmayı, zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı ve en önemlisi ilerleyen yıllarda Türk Beyin Takımı ile birlikte ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil etme yeteneğine sahip kişileri keşfetmeyi amaçlıyor.

MEF İlköğretim Okulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim Okulları 3. Akıl Oyunları Şampiyonası başvuruları ile ilgili bilgiler www.mef.k12.tr adresinde yer alan yönergeden ya da Akıl Derneği’ne ait 0216 450 30 55 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT