4. Avrupa Polis Maraton Şampiyonası

Tarihler: 03 Kasım 2006 Cuma ~ 06 Kasım 2006 Pazartesi 3-6 Kasım 2006

Yer: İstanbul

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi için: www.konvoytur.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2006 ~ Kas 6, 2006
4. Avrupa Polis Maraton Şampiyonası

Avrupa Polis Birliği (USPE)’ nin periyodik olarak düzenlediği çeşitli spor etkinlikleri çerçevesinde bu yıl Emniyet Genel Müdürlüğü’ nün organizasyonu ile 03 – 06 Kasım 2006 tarihleri arasında ülkemizde (İstanbul) “4. Avrupa Polis Maraton Şampiyonası” gerçekleştirilecektir.

T.C. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ nün İstanbul 28. Kıtalararası Avrasya Maratonu ile bütünleştirdiği bu organizasyonda Avrupa Polis Birliği (USPE)’ ne üye olan 40 ülkenin sporcuları yarışacaklardır.

40 ülkeden 500’e yakın yabancı misafir ülkemizde katılacakları Maraton Şampiyonasının yanında İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezerek Roma İmparatorluğundan Bizans İmparatorluğuna, Osmanlı İmparatorluğuna ve Modern Türkiye’ye kadar olan tarihi dokusunu yerinde inceleme fırsatını da elde edeceklerdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT