6. Mövenpick Golf Cup Turnuvası

Tarihler: 06 Eylül 2008 Cumartesi ~ 07 Eylül 2008 Pazar

Yer: İstanbul Golf Kulübü Maslak Tesisleri

Nereden Alınır: Mövenpick Hotel İstanbul

Adres: İstanbul Golf Kulübü Maslak Tesisleri Maslak İstanbul

Telefon: 0212 319 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2008 ~ Eyl 7, 2008

6. MÖVENPİCK GOLF CUP YAPILIYOR

Açılışından beri gerçekleştirdiği prestijli etkinliklerle adından söz ettiren, İstanbul’un ilk butik iş oteli Mövenpick Hotel Istanbul, 6- 7 Eylül 2008 tarihlerinde, İstanbul Golf Kulübü Maslak Tesisleri’nde 200 kişinin katılacağı bir golf turnuvası düzenleyecek.

Kralların Oyunu olarak bilinen, dünyanın en güçlü yöneticilerinin tercih ettiği golf sporuna gösterilen ilgi Türkiye’de her geçen gün artıyor. 2 gün sürecek turnuvada bayanlar 2 erkekler ise 3 kategoride yarışacak. Ayrıca Senior ve Junior kategorisi de düzenlenecek.

Her kategorinin ilk üç derecesine ve gross birincisine kupaları akşam saatlerinde, Mövenpick Hotel Istanbul’un şehrin nefesleri kesen modern siluetinden oluşan manzaraya sahip Skyline Club Lounge’ında düzenlenecek olan ödül töreninde verilecek. Kupaların dışında dereceye girenlere; Swiss International Airlines ile Cenevre veya Zürih’e iki kişilik gidiş-dönüş business class uçak bileti, Mövenpick Resort Bodrum’da 3 gece kahvaltı dahil konaklama, Mövenpick Hotel Istanbul’da haftasonu konaklama, AzzuR’da akşam yemeği, brunch ve çikolata masajı gibi çeşitli hediyeler de verilecek.

Bu yıl altıncı kez düzenlenecek olan turnuva ile ilgili bilgi için 0212 319 29 29’dan Halkla İlişkiler`i arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT