7. Osman Şahin Görme Engelliler Satranç Turnuvası İçin Geri Sayım Başladı

7. Osman Şahin Görme Engelliler Satranç Turnuvası İçin Geri Sayım Başladı

Tarihler: 23 Mart 2017 Perşembe ~ 25 Mart 2017 Cumartesi

Yer: Titanic Business Bayrampaşa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2017 ~ Mar 25, 2017

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın bu yıl 7.sini düzenlediği Osman Şahin Görme Engelliler Satranç Turnuvası 23-25 Mart tarihleri arasında Titanic Business Bayrampaşa’da gerçekleşecek.

Görme Engelli Ustalar Buluşuyor!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Spor A.Ş.’nin sponsorluğunu üstlendiği Osman Şahin Görme Engelliler Satranç Turnuvası, 2017 Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonasına katılan, Ulusal Kuvvet Derecesi (UKD) olan ve Genel, Gençler  ve Kadınlar kategorisinde yaklaşık 120 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek. 20 Eylül 2001 tarihinde hayatını kaybeden, Türkiye’de satrancın gelişimine büyük katkısı olmuş TESYEV kurucu üyelerinden Osman Şahin’in anısına düzenlenen turnuva, satranç sporunun ve görme engelli sporcuların büyük mücadelesine sahne olacak.

Turnuvanın diğer destekçileri arasında Uludağ Limonata, S.O.S International Ambulans Servisi, Braille Teknik Teknoloji, ROSSMANN Türkiye, TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş. de yer alıyor.

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV Başkanı A. Yavuz Kocaömer, “Osman Şahin anısına her yıl gerçekleştirdiğimiz satranç turnuvamızın bu yıl da çok çekişmeli turlara sahne olacağına inanıyorum. 7. kez buluşacağımız turnuvada görme engelli usta satranççıların zeka ve strateji dolu yoğun rekabetine şahit olacağız. TESYEV kurucu üyesi Osman Şahin’i bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyor ve tüm sporculara başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Program:

23 Mart 2017 Perşembe
10:00 Teknik Toplantı
10:30 1. TUR
14:30 2. TUR
18:00 3. TUR

 

24 Mart 2017  Cuma
10:30 4. TUR
14:30 5. TUR
18:00 6. TUR

25 Mart 2017  Cumartesi
10:00 7. TUR
13:00 Ödül Töreni ve Kapanış

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT