8. Mövenpick Hotel İstanbul Golf Cup Yapılıyor

Tarihler: 04 Eylül 2010 Cumartesi ~ 05 Eylül 2010 Pazar

Yer: Mövenpick Hotel

Adres: Büyükdere Cad. 4. Levet 34330 Levent İstanbul

Telefon: 0212 319 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2010 ~ Eyl 5, 2010

Açılışından beri gerçekleştirdiği prestijli etkinliklerle adından söz ettiren, World Travel Awards tarafından 2009 yılında “Avrupa’nın En İyi İş Oteli” seçilen Mövenpick Hotel Istanbul, 4-5 Eylül 2010 tarihlerinde, İstanbul Golf Kulübü Tesisleri’nde 200 kişinin katılacağı bir golf turnuvası düzenleyecek.

Kralların Oyunu olarak bilinen, ustalığın konsantrasyonla birleştiği, yarışmanın dostlukla kaynaştığı dünyanın en güçlü yöneticilerinin tercih ettiği golf sporuna gösterilen ilgi Türkiye’de her geçen gün artıyor. 2 gün sürecek turnuvada bayanlar 2 erkekler ise 3 kategoride yarışacak. Ayrıca Senior ve Junior kategorisi de düzenlenecek.

Her kategorinin ilk üç derecesine ve gross birincisine kupaları akşam saatlerinde, Mövenpick Hotel Istanbul’un 20. katından şehri kuşbakışı gören Skyline Club Lounge’da düzenlenecek olan ödül töreninde verilecek.

Kupaların dışında dereceye girenlere; Mövenpick Hotel Izmir’de hafta sonu 2 gece konaklama, Mövenpick Hotel Istanbul’da hafta sonu 1 gece konaklama, AzzuR Restaurant’ta akşam yemeği ve çikolata masajı gibi çeşitli hediyeler de verilecek. Ödül töreninin ardından gerçekleştirilecek olan çekilişle iki şanslı oyuncu, Lufthansa Havayolları ile Frankfurt’a iki kişilik gidiş-dönüş uçak bileti ve Mövenpick Hotel Frankfurt City’de 3 gece 2 kişi kahvaltı dahil konaklama ayrıca Mövenpick Tower & Suites Doha’da 4 gece 2 kişi kahvaltı dahil konaklama kazanacak.

Bu yıl sekizinci kez düzenlenecek olan turnuva ile ilgili bilgi için 0212 319 29 29’dan Halkla İlişkileri arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT