Akbank Kısa Film Festivali Kısa Film Yarışması

Tarihler: 01 Haziran 2004 Salı ~ 15 Ekim 2004 Cuma Son katılım tarihi: 15 Ekim 2004

Yer: Akbank Kültür Sanat Merkezi

Nereden Alınır: Akbank Kültür Sanat Merkezi, www.akbank.sanat.com

Adres: İstiklal Cad. No:14-18 BE Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2004 ~ Eki 15, 2004
Akbank Kısa Film Festivali, AKBANK’ın kuruluşundan bugüne sanat ve kültürel faaliyetlere; kısaca çağdaş yaşama olan katkılarının vurgulanarak, ülkemizdeki sınırlı koşullarda gelişmeye çalışan ve ticari şansı olmayan kısa film yapımını özendirmek, ülke sinemasına katkıda bulunacak yeni sinemacıları desteklemek ve sinema severlerin, üretilen kısa filmleri izleyecekleri bir festival organizasyonunu gerçekleştirmek amacını gözetmektedir.

Festival kapsamında bir kısa film yarışması yapılacaktır. Yarışma da Kurmaca ve Belgesel kategorilerinde birincilik ödülü alan eserin sahibi Akbank Kültür Sanat Merkezi tarafından ödüllendirilecektir. Festival kapsamında ayrıca paneller gerçekleştirilecektir. Bu organizasyon sayesinde kısa film severlere, kısa filmin tartışılabileceği özgür platformlar sağlanacaktır.

Bu amaç doğrultusunda; “Akbank Kısa Film Festivali” ’nde, öğrenci ya da amatör her tür kısa filmi (kurmaca , belgesel), önce tanıtmak ve bu yolla sinema dünyasına yeni yaratıcı fikirlerin oluşumuna destek sağlamak, Akbank’ın tecrübesi ile kaliteli bir festival ortamı sağlamak temel ilkedir.
Başvuru ve Katılım Koşulları için tıklayın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT