Akıllı Bıdıklar ‘Anneler Günü’nde de İş Başında

Tarihler: 09 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Yer: facebook.com/kanzturkiye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Kanz Türkiye facebook sayfasında söz yine akıllı bıdıkların! Minik bay ve bayan akıllı bıdıkların, anneler gününü nasıl kutladığını bizimle paylaşın, Kanz’dan muhteşem hediyeler kazanma şansı yakalayın...

Anneler çocuklara önce konuşmayı öğretirler, sonra da susmayı demişler. Oysa Kanz’ın akıllı bıdıkları konuştukça konuşuyor! Kanz Türkiye, facebook sayfasında anneler gününe için çok özel bir kampanya başlatıyor.

7-13 Mayıs tarihleri arasında Kanz Türkiye facebook sayfasına girerek, çocuğunuzun anneler gününü nasıl kutladığını bizimle paylaşın, Kanz’dan onun için rengarenk t-shirtler kazanma şansı yakalayın!

Gelecek güzel nesilleri yetiştiren, her başımız sıkıştığında bizim yanımızda olan, çalışan çabalayan, çok yorulan, ama hiçbir zaman güler yüzünü bizden esirgemeyen tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız!

www.facebook.com/kanzturkiye
http://blog.kanz.com.tr
www.kanz.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT