Anadolu Ateşi Çocuk Grubu Yeni Kıvılcımlarını Arıyor

Tarihler: 14 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 14 Mayıs 2011 Cumartesi

Yer: www.anadoluatesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2011 ~ May 14, 2011

Türkiye’nin ilk profesyonel çocuk dans topluluğu “Anadolu Ateşi Çocuk Grubu”, yeni kıvılcımlarını arıyor. 10-11-12 yaş grubundan genç yeteneklerin belirleneceği seçmeler, 14 Mayıs 2011 Cumartesi günü Anadolu Ateşi stüdyolarında gerçekleştirilecek.

1999 yılında kurulan ve bugüne kadar 85 ülkede 3.500 canlı performans ile 20 milyon seyirciye ulaşan Anadolu Ateşi, yakın zamanda kurulan çocuk dans grubuna yeni üyelerini arıyor. Hem kendi altyapısını geliştirmek hem de çocuklara sanatla iç içe bir gelecek sağlamak için Anadolu Ateşi bünyesinde kurulan çocuk dans grubunun ikinci seçmeleri 14 Mayıs’ta yapılacak.

08 Ocak 2011 tarihinde yapılan ilk seçmeler ile belirlenen ve profesyonel dans grubu ile birlikte sahne almaya başlayan üstün yetenekli çocuklar gibi Anadolu Ateşi ekibi içerisinde yer almak isteyen genç yetenekler için 14 Mayıs 2011, Cumartesi günü yeni bir seçme düzenlenecek. Yapılacak seçmeler ile 10-11-12 yaş grubundan belirlenecek genç dansçılar, Türkiye’nin ilk profesyonel çocuk dans topluluğu içerisinde yer alma şansına sahip olacak.

Seçmelerde başarılı olan çocuklara başarı sıralarına göre tam burstan başlayarak çeşitli oranlarda burs verilecek. Anadolu Ateşi Çocuk Grubu projesinde yer almaya hak kazanan çocuklar, bundan sonraki dönemde yoğun provalar yaparak Anadolu Ateşi repertuarını öğrenecek ve kendilerine özgün yeni bir proje yaratacaklar.

14 Mayıs 2011, Cumartesi günü yapılacak seçmelere katılmak isteyenler www.anadoluatesi.com adresinden Çocuk Grubu/Duyurular bölümünde yer alan başvuru formunu doldurabilir veya CV’lerini akademi@anadoluatesi.com mail adresine gönderebilirler veya 0 212 234 98 24 no’lu telefondan bilgi alabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT