Arbella’dan “En Lezzetli” Fotoğraf Yarışması

Tarihler: 18 Eylül 2009 Cuma ~ 03 Aralık 2009 Perşembe

Yer: Arbella

Nereden Alınır: www.arbella.tv

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2009 ~ Ara 3, 2009
Arbella’dan “En Lezzetli” Fotoğraf Yarışması

Sağlıklı ve lezzetli sofraların vazgeçilmez tadı Arbella Makarna, sevenlerinin sanatsal anlamda da iştahını açacak bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun (TFSF) onayı alınarak düzenlenen Arbella Ulusal Fotoğraf Yarışması; tarladaki hasattan, mutlu ailelerin sofralarına, çiftçilerin alınterinden en gözde restoranların şık sunumlarına uzanan makarna serüvenini fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirecek.

Arbella Ulusal Fotoğraf Yarışması; makarnayı seven, fotoğraf çekmekten zevk alan ve hayatın tadını kendi vizöründen yansıtmak isteyen herkese açık. Son katılım tarihi 3 Aralık 2009 olan fotoğraf yarışması üç kategoriden oluşuyor: Afiyetle Birlikte Yemek. Tarladan Mutfağa. Makarna ve Hayat. Yarışmaya, dileyen herkes, her kategoride 5 farklı fotoğrafı ile katılabilecek. Ayrıca yarışmacılar, renkli ya da siyah-beyaz, geleneksel veya modern, her türlü fotoğraf tekniklerini kullanmakta özgürler.

Arbella Ulusal Fotoğraf Yarışması; sağlıklı beslenmenin, aile olmanın, mutlu çocuklar yetiştirmenin, lezzetli sofraların, emeğin, üretimin ve hayatın tadının, en güzel karelerini yansıtmayı hedefliyor. Makarnanın serüvenini sanatsal bir boyuta taşıyacak olan bu yarışmada, her kategoride 1500’er TL’lik başarı ödülü ve yine her kategoride 1000’er TL’lik mansiyon verilecek. Sergilenmeye değer bulunan eserler ise aynı zamanda bir kitaba dönüştürülecek.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgileri ve katılım koşullarını www.arbella.tv adresinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT