Arzum’dan Ramazan Ayı’na Özel Ödüllü Yemek Tarifleri Yarışması

Tarihler: 25 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 23 Ağustos 2012 Perşembe

Yer: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2012 ~ Ağu 23, 2012

Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Ramazan ayı boyunca sürecek “Ramazan Arzum İle Güzel” isimli bir yarışma başlattı. En özel yemek tariflerini fotoğraflarıyla birlikte Arzum’un Facebook sayfasında paylaşan katılımcılar, jürinin seçimi sonucunda çeşitli hediyelerin sahibi olacak.

Arzum, sosyal medyada hayata geçirdiği yarışmayla Ramazan Ayı’na farklı bir tat katmayı ve kaybolmaya yüz tutan ülkemize özgü yemek tariflerini hatırlatmayı amaçlıyor. Yarışma dahilinde katılımcılar, Ramazan sofralarının vazgeçilmez lezzetlerini fotoğraflarıyla birlikte Arzum’un Facebook sayfasında paylaşacak. Özgür Şef ve Arzum Jürisi tarafından yapılacak seçimler sonucunda her hafta 5 iyi tarif belirlenecek ve tarifleri hazırlayanlar Arzum’dan sürpriz hediyeler kazanma şansı elde edecek. Birbirinden leziz tariflerin yarıştığı ve 23 Ağustos tarihine kadar sürecek olan ödüllü yarışmaya katılmak için Arzum’un Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

facebook.com/arzumevaletleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT