Assos Tasarım Yarışması`nı Kazanan Domus Academy`ye Gidiyor

Tarihler: 05 Ocak 2011 Çarşamba ~ 05 Nisan 2011 Salı

Yer: Asos

Adres: www.seninkonseptinne.com İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 5, 2011 ~ Nis 5, 2011

Genç ve dinamik bir pırlanta markası olan Assos bu duruşunun bir yansıması olarak, “Senin Konseptin Ne” adlı bir yarışma düzenliyor ve tasarımla ilgilenen bütün üniversite öğrencileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Assos Man Woman Alyans Koleksiyonu için en iyi tasarımı yapan katılımcının birinci olacağı yarışmanın amacı gençlerin yeteneklerini ve hayal güçlerini özgürce kullanabilecekleri bir platform yaratarak onlara destek olmak.

Tasarımların “www.seninkonseptinne.com” adlı web sitesine gönderileceği yarışmada gönderimler 5 Ocak 2011 tarihinde başlayacak ve 5 Nisan 2011 tarihinde sonlanacak.

Son gönderimin ardından ilk elemeyi Assos Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Altınbaş, Lüks Marka Danışmanı Özlem Güsar, Sabah Moda Editörü ve Trendometre’nin kurucusu Yaprak Aras Şahinbaş, Moda Fotoğrafçısı Tamer Yılmaz ve Mimar Sinan Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ayşegül İzer’den oluşan jüri üyelerimiz ilk beş finalisti belirleyerek gerçekleştirecek.

Facebook’ta herkesin beğenisine sunulacak olan bu beş tasarımdan en çok “beğeni” alan yarışmacı birinci olarak; Domus Academy’de 20-30 Temmuz tarihleri arasında “Cultural Tour Of The Finest Design In Milan” eğitimine katılma ve tasarımını kendi adıyla Assos’ta satışa sunma şansı bulacak.

Gençlere farklı bir vizyon kazandırmak ve yeteneklerini kullanma fırsatı vermek adına düzenlediğimiz yarışmamıza kendi tasarımıyla imza atmak isteyen bütün öğrencilerin katılımını bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT