Babanızın Hediyesi ASUS ile Facebook’ta

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 19 Haziran 2011 Pazar 13-19 Haziran 2011

Yer: Asus

Nereden Alınır: : http://www.facebook.com/asustr?sk=app_125442067536988

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Haz 19, 2011

Haziran’ın 3. hafta sonunun yaklaşmasıyla birlikte, babalar günü temalı birçok etkinlik ve yarışma önümüzdeki günlerde sizleri bekliyor olacak. Bunlardan en dikkat çekici olanını ise Facebook üzerinde ASUS başlatıyor ve gün içinde Facebook sayfasında yayınlayacağı şifreler ile babalarınızı mutlu edecek hediyeler için sizlere yardımcı oluyor.

ASUS Türkiye’ye ait Facebook sayfasında 13 Haziran Pazartesi itibariyle başlayan ödüllü yarışmada, sayfaya gönderilen haber, inceleme, video ve fotoğraf gibi içeriklerde her gün 1 tane “ASUS Babalar Günü Yarışması için şifre” ibaresi yer alacak. Üçüncü gün açılacak şifre giriş ekranına 2 günlük şifreyi de doğru olarak ilk giriş yapan talihli, o gün için belirlenmiş olan ödülü kazanacak.

Ödüllerin en dikkat çekici olanı ise, Türkiye’de yeni satışa sunulan Eee Pad Transformer.

Gün içinde yarışma sayfasını takip etme şansı olmayanları da düşünen ASUS, yarışma boyunca yarışmaya en çok arkadaşını davet eden bir talihliyi de ASUS A10 navigasyonlu akıllı telefon ile ödüllendiriyor.

Yarışma süresince 3 adet ASUS A10 navigasyonlu akıllı telefon ve 1 adet ASUS Eee Pad Transformer kazanma şansı sizleri bekliyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT