Back-Up Dünyası’ndan Ipad 2 Hediye

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Yer: Back-Up

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Tek telefonla hayatı kolaylaştıran hizmetler bütünü Back-Up, Facebook’ta “Arkadaşını Back-Up’la” uygulamasını başlattı. Back-Up Dünyası sayfasındaki uygulamada, arkadaşının hangi Back-Up hizmetine ihtiyaç duyacağını tahmin ederek önerenler arasında, uygulamayı en çok arkadaşına gönderen kişi iPad 2’nin sahibi olacak.

Bir telefonla üyelerinin her türlü ihtiyacına çözüm üreten Back-Up, Facebook sayfasında yeni bir uygulama düzenliyor. Yaşam kalitesini arttıran ve zaman kazandıran çözümler sunan Back-Up’ın Facebook’taki Back-Up Dünyası sayfasının takipçileri, arkadaşlarını da Back-Up ayrıcalıklarıyla tanıştırma fırsatı yakalıyor.

“Arkadaşını Back-Up’la” uygulamasıyla Back-Up Dünyası takipçileri, arkadaşlarının hangi Back-Up hizmetine ihtiyaç duyduğunu tahmin ediyor ve önerilerini gönderiyor. İlişkilerinde sorun yaşayanları İlişki koçluğu, sürekli seyahat edip araca ihtiyacı olanları oto kiralama, alışveriş konusunda kararsız olanları stil ve alışveriş danışmanlığı hizmeti ile Back-Up’lıyorlar. Ayrıca evlilik ve organizasyonların arttığı bu günlerde arkadaşlarınızı düğün danışmanlığından eğlence danışmanlığına kadar birçok hizmet ile de Back-Up’layabilirsiniz. 5 Ağustos’a kadar Facebook’ta en çok arkadaşını Back-Up’layan kişi, Ipad2 WI-FI 16 GB kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT