Basketbolun Coşkusu, Garanti´yle Sokaklara Taşınıyor: Garanti Basketbol Karnavalı Başlıyor!

Tarihler: 21 Ağustos 2010 Cumartesi ~ 29 Ağustos 2010 Pazar

Yer: Garanti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2010 ~ Ağu 29, 2010

Türkiye’de basketbolun en büyük destekçileri arasında yer alan ve A Milli Erkek Basketbol Takımı “12 Dev Adam”ın 10 yıldır resmi sponsoru olan Garanti Bankası, ülkemizde düzenlenecek 16. Dünya Basketbol Şampiyonası öncesinde, basketbolun coşkusunu “Garanti Basketbol Karnavalı”yla sokaklara taşıyor. Bu kapsamda, özel olarak hazırlanan “Garanti TIR”ı, 21 – 22 – 28 ve 29 Ağustos’ta İstanbul’da başlıca merkezleri dolaşarak, basketbolun eğlencesini sporseverlerle buluşturacak, 12 Dev Adam’a desteği, en üst seviyeye çıkaracak.

Garanti Basketbol Karnavalı etkinlikleri kapsamında görev yapacak ekipte, bandoyla birlikte, profesyonel dansçılar, freestyle basketbolcular, grafiticiler ve taraftar grubu yer alacak. Etkinlik süresince sporseverlere çeşitli hediyeler de dağıtılacak. Garanti Basketbol Karnavalı’nın 21 ve 22 Ağustos’ta gerçekleştirilecek etkinliklerine, Dünya Basketbol Şampiyonası’nın maskotu “Bascat” de eşlik edecek.

Garanti Bankası ayrıca, 12 Dev Adam’ın eleme grubu maçlarını oynayacağı Ankara Arena’da, İstanbul’da ise Abdi İpekçi ve finallerin oynanacağı Sinan Erdem Spor Salonu’nda, basketbolseverlerin interaktif oyunlar oynayıp, fotoğraf çektirebileceği özel standlar da kuracak.

GARANTİ BASKETBOL KARNAVALI PROGRAMI
21 Ağustos Cumartesi

15:00 – 19:00 Sirkeci, Nişantaşı, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Ortaköy
22 Ağustos Pazar
15:00 – 19:00 Şaşkınbakkal, Caddebostan Işıklar, Kızıltoprak, Caddebostan Migros, Bostancı
28 Ağustos Cumartesi
15:00 – 19:00 Tünel, Galata Kulesi, Şişhane, Taksim-Metro
29 Ağustos Pazar
15:00 – 19:00 İstinye Park, Baltalimanı, Rumeli Hisarı, Sahil Dönüş

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT