Beğen Doğtaş’ı, Patlat Flaşı Hediyeler Senin Olsun

Tarihler: 20 Ekim 2011 Perşembe ~ 20 Aralık 2011 Salı

Yer: www.facebook.com/dogtas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2011 ~ Ara 20, 2011

Özgün tasarım, bol seçenek, modern çizgi ve üstün kaliteli ürünleri ve prestijli projeleriyle adından söz ettiren Doğtaş Mobilya, Facebook sayfası üzerinden düzenlediği fotoğraf yarışması ile tüketicileri hem eğlendiriyor hem hediyeler kazandırıyor.

Doğtaş, Facebook sayfasında “Beğen Doğtaş’ı, Patlat Flaşı” adı altında düzenlenen yarışma çerçevesinde tüketicilerden Doğtaş mağazalarına giderek en beğendikleri mobilya ile en ilginç fotoğrafı çekmelerini istiyor. Çekilen fotoğraflar, www.facebook.com/dogtas adresine yükleniyor.

Yüklenen fotoğraflar tüm üyeler arasında oylamaya açılıyor ve en çok beğenilen 3 fotoğrafın sahibi birbirinden güzel hediyelerin sahibi oluyor. “Beğen Doğtaş’ı, Patlat Flaşı” fotoğraf yarışması ile tüketiciler unutulmayacak neşe dolu bir anı yaşarken, birinci iPhone 4 32GB, ikinci iPad 2 16GB, üçüncü ise Sony Cybershot fotoğraf makinesi kazanıyor.

Doğtaş’ın 30 Aralık’a kadar sürecek olan fotoğraf yarışması hakkında detaylı bilgi http://www.dogtas.com.tr/ adresinde yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT