Benim Renklerimle Cumhuriyet

Tarihler: 11 Ekim 2010 Pazartesi ~ 27 Ekim 2010 Çarşamba

Yer: Profilo AVM

Adres: Cemal Sahir Cad. No:33 - Mecidiyeköy / İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2010 ~ Eki 27, 2010

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Şişli Belediyesi ile Profilo AVM işbirliği ve Boyner’in katkılarıyla ‘Benim Renklerimle Cumhuriyet’ isimli resim yarışması geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın sosyal ve kültürel olaylara, önemli gün ve haftalara karşı dikkatlerini çekmek amacıyla Şişli İlçesi’nde düzenliyor. Şişli İlçesi’ne bağlı olan bütün ilköğretim okullarında eğitim gören öğrenciler, hem resim yaparak kendi duygu ve düşüncelerini ifade edecekler hem de yeteneklerini keşfedebilecekler.

11 – 27 Ekim tarihleri arasında yapılacak yarışmada ilçe genelinde yaşları 7–14 arasında değişen çocukların kendi renkleri ile yapacakları resimler, Cumhuriyet sevgisinin önemini vurgulayarak çocuklarımıza ve geleceğimize ışık tutacak. Yaş gruplarına göre üç farklı kategoride düzenlenecek yarışmada ilk 3’e giren yarışmacılar, Şişli Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Profilo AVM tarafından 29 Ekim Cuma Günü saat 15:00-16:00 saatleri arasında açıklanacak. Dereceye giren öğrencilerin Boyner tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirileceği yarışmada ayrıca hazırlanan eserler Profilo AVM’de bir hafta boyunca sergilenecek.

Öğrenciler ve Veliler eserleri 27 Ekim tarihine kadar Profilo Alışveriş Merkezi danışma standına teslim edebilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT