Burger King’de Monopoly Çılgınlığına Sen de Katıl!

Tarihler: 23 Aralık 2011 Cuma ~ 31 Mart 2012 Cumartesi

Yer: www.monopolyburgerkingde.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2011 ~ Mar 31, 2012

Burger King ve Hasbro işbirliği ile geçtiğimiz dönemde gerçekleşen Monopoly Kampanyası tekrar Burger King severlerle buluşuyor. Burger King Monopoly Çılgınlığı’na katılan herkes aldığı menü karşılığında çekilişe katılma ve anında milyonlarca hediye kazanma şansı yakalıyor.

Kampanya süresinde çekiliş ile 10 adet Chevrolet Aveo, 50 adet iPad2 ve 20 adet mini akülü araç hediyelerinden birini ya da anında milyonlarca hediyeyi kazanmak için 23 Aralık - 31 Mart 2012 tarihleri arasında bir Burger King’e uğramak yeterli.

Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri Burger King’den hem eğlencesi hem de hediyesi bol “Monopoly Çılgınlığı” Burger King severler için tekrar başlıyor. İlk fazının başarısını İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nde aldığı ‘En iyi Mobil Pazarlama Kampanyası’ ödülü ve Digital Age“En Yaratıcı Mobil Kampanya” ödülü ile pekiştiren Burger King Monopoly Çılgınlığının ikinci fazı 23 Aralık- 31 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Burger King, Hasbro işbirliği ile başlayan kampanyaya katılımın tek şartı Burger King’den her hangi bir menü almak. Burger King restoranlarında her menü ile verilen tapu kartlarının sol tarafında yer alan şifreyi ad, soyad ve adres bilgileriyle birlikte aralarında boşluk bırakarak tüm operatörlerden 5448’e kısa mesaj gönderip veya şifresi ile www.monopolyburgerkingde.com sitesinden gönderen herkes, noter huzurunda yapılacak çekilişle 10 Chevrolet Aveo, 50 iPad2, 20 mini akülü araç hediyelerinden birini kazanma şansını yakalıyor.

Tek Şifre ile Hem Çekilişe Katıl Hem Anında Hediyeler Kazan

Hediyeler bununla da sınırlı kalmıyor. Burger King severler çekiliş için kullanılan şifre ile anında kazan hediyelerinden de yararlanma şansı buluyor. Monopoly kampanyası anında kazan ile eşsiz Burger King menülerinden şişe soslarına, Monopoly oyunlarından mydays hediye çeklerine ve paintballa kadar daha birçok hediyeye anında sahip olma şansı yakalıyor.

Burger King müşterileri çekilişe www.monopolyburgerkingde.com sitesinde yer alan formu doldurarak üye olmadan ve ücretsiz bir şekilde katılabiliyor. Ayrıca cep telefonlarından 5448’e kısa mesaj göndererek çekilişe katılım yapılabilir.

Kampanya Koşulları: Kampanya Havalimanı, Edirne Kapıkule, mobil restoran ve paket servis hizmetlerinde geçerli değildir. Kampanya 31 Mart 2012 tarihine kadar geçerlidir. 5464 ile çekilişe katılım hakkı tüm operatörler için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT