Burning Wheels - Time : Trial

Tarihler: 27 Mart 2004 Cumartesi ~ 28 Mart 2004 Pazar 27-28 Mart Cumartesi-Pazar Saat 14:00-20:00

Yer: Autodrom

Ücret: Katılım ücreti: 35 Milyon TL.

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi için: http://www.bwturkiye.com/

Adres: AUTODROM Atatürk Cad. No : 5 Orhanlı 34956 Tuzla Tuzla İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2004 ~ Mar 28, 2004
Sokak Yarışlarını Pistlere Taşıyoruz!

Club Cadde (www.clubcadde.net) ve Adrenalin Tuning işbirliği ile Burning Wheels Projesi`ni hayata geçiriyoruz. Proje kapsamındaki ilk etkinliğimiz ise, 27-28 Mart tarihinde, saat 14:00-20:00 arasında, Türkiye’nin ilk otomobil ve motorsporları eğitim kompleksi olan Autodrom`da gerçekleştirilecek olan bir Time:Trial Yarışı!

Club Cadde ve Adrenalin Tuning, geçtiğimiz günlerde yepyeni bir projenin çalışmalarını başlattı. Burning Wheels adı verilen proje, otomobil tutkunlarını biraraya getirmek için yaratılan; sürüş teknikleri, otomobil sporları ve modifikasyon konularında bilgilendirme amacı taşıyan bir grup seminer, turnuva ve etkinlikler serisidir.

Projenin ilk basamağı ise, 27-28 Mart tarihinde, saat 14:00-20:00 arasında, Autodrom’da gerçekleştirilecek olan Time:Trial Yarışı olarak belirlendi.

Bağdat Caddesi ve civarında 2000 yılından beri hizmet vermekte olan Club Cadde, toplumsal sorumluluğunun bilincinde olduğunu bir kere daha kanıtlamak için harekete geçti ve böylece, modifikasyon konusundaki profesyonel ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınan Adrenalin Tuning’in de katılımıyla, otomobil meraklıları için eşsiz bir fırsat doğdu.

Hız tutkusunun, doğru ve güvenli bir biçimde tatmin edilmesinin sağlanmasını hedefleyen Burning Wheels, güvenli bir pistte yapılacak olan, profesyonel ve bilinçli bir takım tarafından yönetilen bir yarışta beceri ve yeteneğinizi deneme şansı veriyor.

Türkiyenin ilk otomobil ve motorsporları eğitim kompleksi olan Autodrom`da yapacağımız etkinliğe, kendi arabanızla katılacaksınız. Bir arabayı birden fazla sayıda yarışçı kullanabilir. Güvenlik açısından kask takmak mecburidir. İhtiyaç halinde, kask temin edilecektir.

Autodrom bünyesinde, siz yarışırken yakınlarınızın dinlenebileceği Cafedrom adında bir mekan da bulunuyor. Piste bakan ve boydan boya cam ile çevrili mekan, temizliği ve kalitesi ile dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT