Buzbağ ile Efsane Gurmelerini Arıyor Üçüncü Kez Başlıyor

Tarihler: 14 Mart 2012 Çarşamba ~ 28 Mayıs 2012 Pazartesi

Yer: Buzbağ

Nereden Alınır: www.efsanebuzbag.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2012 ~ May 28, 2012

Anadolu’nun efsane şarabı Buzbağ tarafından düzenlenen “Efsane Gurmelerini Arıyor” lezzet yarışması üçüncü kez başlıyor. 6000 yıl önce ilk kez Doğu Anadolu’da başladığı bilinen şarap kültürünü, günümüz sofralarında yöresel lezzetler eşliğinde yeniden keşfetmek isteyen herkese açık olan yarışma, katılımcılara yeme-içme konusunda eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

İstanbul’da gerçekleşecek üçüncü yemek için başvuruların 26 Mart – 8 Nisan tarihleri arasında yapılacağı “Efsane Gurmelerini Arıyor” yarışmasına katılım için “www.efsanebuzbag.com” sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye’nin en köklü şarap markalarından Buzbağ, “Efsane Gurmelerini Arıyor” yarışması ile her yıl İstanbul ve Türkiye’nin çeşitli illerindeki şarapseverler ve blog yazarlarına çağrıda bulunarak, kendi şarap uzmanlarının liderliğinde üzüm ve şarap türleri, yemek-şarap eşleştirmeleri ve şarabın tarihini kapsayan yemeklerle katılımcıların yeme-içme konusunda unutamayacakları bir deneyim yaşamalarını sağlıyor. Yarışmada seçilen katılımcılar, Anadolu’nun yemeklerini Buzbağ ile yeniden keşfediyorlar.

2012 yılında projenin liderliğini Türkiye’nin önde gelen yemek bloggerlarının yapacağı ve blog takipçilerine özel olarak düzenlenecek “Efsane Gurmelerini Arıyor” yarışmasında yer almak ve gurmeliğe ilk adımı atmak için “www.efsanebuzbag.com” adresine başvuruda bulunabilirsiniz.

Efsane Gurmelerini Arıyor yarışmasının bu seneki jüri üyeleri arasında Kayra Wine Center Müdürü Cüneyt Uygur, Kayra Wine Center Eğitim Müdürü Ayça Budak, Buzbağ Marka Müdürü Ahmet Yüce ve Mey İçki Kategori Geliştirme Müdürü Ceylan Ayık yer alıyor.

Projenin liderliğini yürütecek olan yemek bloggerları arasında ise “oburcan.com” blogunun yazarı, “kuzinedekizaranekmek.com” blogu ile Aylin Türkşen Aysel, “Peçeteden Notlar” isimli blogu ile Ayşem Öztaş, “dijist.com” blogu ile Gabriela Olaru, “sagliklimutfak.net” blogu ile Hilal Dokuyucu, “mutfakrobotum.com” blogu ile Zeynep Braggiotti yer alıyor.

İstanbul’da gerçekleşecek üçüncü yemek başvuruları 26 Mart – 8 Nisan; dördüncü başvurular ise 14 – 28 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Ankara için başvuru tarihi 9 Nisan – 25 Mayıs, İzmir için ise 24 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında alınacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT