Cam Şişeler Sizden Tiyatro Biletiniz Anadolu Cam’dan

Tarihler: 11 Nisan 2012 Çarşamba ~ 27 Mayıs 2012 Pazar

Yer: Anadolu Cam

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 11, 2012 ~ May 27, 2012

‘Cam Yeniden Cam’ Projesi kapsamında Anadolu Cam ve Zeytinburnu Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Cam Şişeler Sizden Biletiniz Bizden’ tiyatro kampanyası başlatılıyor. Geri dönüşümün önemi ve yararlarına dikkat çekmeyi hedefleyen kampanya, çocuklar ve ebeveynlerin cam ambalaj atıklarını cam kumbaralarına atmasını sağlayarak, toplumdaki farkındalığı artırmayı amaçlıyor. Katılımcılara hediye olarak verilecek tiyatro biletleriyle da sanatsal faaliyetlerin artırılması hedefleniyor. Zeytinburnu Belediyesi’nin organizatörlüğünde ve Anadolu Cam’ın sponsorluğunda başlatılan kampanya, 26 Mart - 27 Mayıs 2012 tarihleri arasında devam edecek.

Şişecam Topluluğu Cam Ambalaj Grubu şirketi Anadolu Cam; cam ambalaj kullanımı ve camın geri dönüştürülmesini destekleyen misyonu çerçevesinde Zeytinburnu Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirdiği ‘Cam Yeniden Cam’ Projesi kapsamında, ‘Cam Şişeler Sizden Biletiniz Bizden’ tiyatro kampanyası başlatıyor. Katılımcılar, Zeytinburnu Belediyesi’nin organizatörlüğünde ve Anadolu Cam’ın sponsorluğunda başlatılan kampanyadan, 27 Mayıs 2012 tarihine kadar yararlanma fırsatı bulacak.

Kampanya kapsamında, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ne veya Zeytinburnu Belediyesi Ek Hizmet Binası’ndaki cam şişe toplama noktalarına en az 3 cam şişe veya kavanoz getirenlere bir adet katılım belgesi verilecek. Katılım belgeleri Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nden ücretsiz olarak, Düşler Bahçesi adlı çocuklara yönelik tiyatro oyununun biletleriyle değiştirebilecek.

8 Nisan-27 Mayıs tarihleri arasında Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenecek çocuk tiyatrosu etkinliklerine ücretsiz bilet hakkı kazananlar, tiyatro oyununda, cam ambalajın sağlık açısından olumlu özelliklerine ve cam geri dönüşümünün önemine yönelik mesajların bulunduğu oyunu izleyebilecek.

Hediye edilen biletler sadece Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde sahnelenecek ve bilet üzerinde belirtilen oyun ve seans için geçerli olacak. Oyun, 8, 14, 15, 29 Nisan ile 13, 19, 20, 26, 27 Mayıs 2012 tarihlerinde saat 12:00 ve 14:00 olmak üzere günde iki seans olarak sahnelenecek. Anadolu Cam, toplumun cam geri dönüşümü konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla ilçe genelinde 190 adet kumbara yerleştirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

başarılarınızın devamını dilerim
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT