Çevre Dostu Profilo ile `Enerji Tasarrufu Hikâyeleri`nizi Paylaşın Hediyeler Kazanın

Tarihler: 12 Temmuz 2011 Salı ~ 30 Ağustos 2011 Salı

Yer: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2011 ~ Ağu 30, 2011

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, enerji tasarrufu konusunda toplumu bilinçlendirme çalışmaları çerçevesinde herkesi tasarruf hikâyesi yarışmasına katılmaya davet ediyor. Tasarruf hikayelerini paylaşmak ve yarışmaya katılmak isteyenler hikayelerini www.turkiyeenerjisinitopluyor.com adresindeki site aracılığı ile paylaşacaklar ve sürpriz armağanlar kazanacaklar.

Enerji kaynaklarının verimli kullanılması, çevrenin korunması konularında çalışmalar yürüten, tüm ürünleriyle enerji tasarrufu sağlayıp doğanın ve aile bütçesinin korunmasına katkıda bulunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, enerji tasarrufuna bir kez daha dikkat çekmek için “Profilo ile tasarruf ediyorum, çevreyi koruyorum” yarışması düzenliyor. Enerji tasarrufuna önem veren ve bu konuda anlatacak hikayesi olan herkesin katılabileceği yarışma, www.turkiyeenerjisinitopluyor.com adresinde ziyaretçileriyle buluşuyor.

Enerji tasarrufu konusunda anlatacak hikayesi olanların fotoğraf, video ya da yazacakları bir metin ile katılabilecekleri yarışma için www.turkiyeenerjisinitopluyor.com adresinde başvurular başladı. 19 Eylül 2011 tarihine kadar sürecek başvuruların ardından en çok beğenilen hikayeleri yazan ya da görüntüleyen ilk üç kişi Profilo’dan buzdolabı, çamaşır makinesi ve elektrik süpürgesi kazanacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT