Ceyhun Yılmaz ile 'Babalar Günü Tavla Turnuvası'

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 16 Haziran 2013 Pazar

Yer: Pendorya AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 16, 2013

Pendorya AVM’de babalar hem eğlenecek hem de özel hediyeler kazanacak.

Pendorya AVM, 15 Haziran Cumartesi günü Babalar Günü’ne özel tavla turnuvası düzenliyor. Şair, showman, Radyo ve Tv programcısı Ceyhun Yılmaz’ın hakemliğinde yapılacak turnuvada 64 oyuncu yarışacak. Başarılı olan ilk 5 yarışmacıya babalar günü hediyeleri ve plaketleri verilecek. Turnuvaya katılan tüm yarışmacıları da Pendorya AVM sürpriz hediyeler ile ödüllendirecek.

Ünlü showman Ceyhun Yılmaz’ın renkli performansıyla saat 13.30’da başlayacak tavla turnuvası, 16 masada 5 oyun üzerinden yapılacak. Turnuvanın galibi Blacberry cep telefonunun sahibi olurken, ikinciye Braun traş makinesi, üçüncüye Sanyo kamera, dördüncüye LG Blu-Ray disk oynatıcısı, beşinciye ise oto buzdolabı hediye edilecek.

Turnuvaya 13-15 Haziran tarihleri arasında 25 TL ve üstü alışveriş yapan, 18 yaş ve üstünde olanlar tavla severler katılabilecek. 15 Haziran Cumartesi günü 10.00-13.00 saatleri arasında Pendorya AVM giriş katındaki turnuva kayıt masasına alışveriş fişleriyle gelen ilk 64 kişi turnuvaya katılmaya hak kazanacak.

www.pendorya.com.tr

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT