Çocuğunuz Yaşadığı Sokağı Yeniden Yaratsın, Gratis’ten Ödüller Kazansın

Tarihler: 14 Mart 2012 Çarşamba ~ 13 Nisan 2012 Cuma

Yer: Gratis

Nereden Alınır: www.gratis.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2012 ~ Nis 13, 2012

Çocukların hayal gücü sınırsızdır. O yüzden dünyayı bizden çok daha farklı, çok daha renkli görürler. Bazen birkaç boya kalemi onların hayal güçlerini harekete geçirmeye yeter. Kişisel bakım ve kozmetikte yüzlerce marka ve ürünü bir araya getiren mağazalar zinciri Gratis, şimdi çocukların hayallerini özgür bırakan çok keyifli bir resim yarışması düzenliyor. Çocuklar, oturdukları sokağı yeniden yaratarak kağıda çiziyor, Gratis’ten muhteşem ödüller kazanıyor.

Yarışmaya katılmak için son tarih 13 Nisan 2012 Cuma
Düşlerini, yaşadığımız dünyaya ve hayata taşımak çocukların en çok keyif aldıkları şeylerin başında geliyor. Kişisel bakım ve kozmetik denilince akla gelen ilk adres olan Gratis de düzenlediği ödüllü resim yarışması ile şimdi 7-14 yaşları arasındaki tüm çocukları, hayallerini kağıda taşımaya çağırıyor.

Çocukların oturdukları sokağı yeniden yaratmaları ise resim yarışmasının konusunu oluşturuyor. Yarışmaya katılmak çok kolay. Çocuklar, nasıl bir sokakta oturmak istediklerini çizip 13 Nisan 2012 tarihine kadar herhangi Gratis mağazasına ebeveynleri ile birlikte getirerek yarışmaya katılabiliyor. Resimlerini mağazaya getiren çocuklar, küçük bir form doldurarak muhteşem ödüllere talip oluyor. Öte yandan yarışma, ilköğretim okulu öğrencilerinin katılımına da açık.

Resim öğretmenleri de öğrencilerini yarışmaya katılmak için teşvik edebilir ve böylece öğrenciler de sınıflarında ilgili konuda yapacakları resimlerle muhteşem ödüllere aday olabilir.

Çocukların hayallerini süsleyen ödüller
Gratis’in resim yarışmasında dereceye girenleri muhteşem ödüller bekliyor: Yarışmanın birincisi IPAD (32 GB 3G + WIFI) TABLET BİLGİSAYAR, ikincisi SONY PS3 (320 GB + 2 OYUN) OYUN KONSOLU ve üçüncüsü SONY CYBERSHOT (16 MP) FOTOĞRAF MAKİNESİ kazanıyor.

Sizin de çocuğunuz bu keyifli yarışmaya katılsın, nasıl bir sokakta yaşamak istediğini kağıda çizerek anlatsın, Gratis’ten muhteşem ödüller kazanma şansı yakalasın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT