Çocuk Gözüyle Media Markt Resim Yarışması

Tarihler: 14 Nisan 2011 Perşembe ~ 19 Nisan 2011 Salı

Yer: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2011 ~ Nis 19, 2011

Çocuklar Media Markt’ı Resmedecek Hem Eğlenecek Hem Kazanacak
Avrupa`nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt, mağaza aktivitelerine hız kesmeden devam ediyor. Sadece yetişkinlere değil, çocuklara da dünya markalarını, en iyi hizmet kalitesi, en bol seçenek ve düşük fiyatlarla sunan Media Markt, 23 Nisan nedeniyle düzenlediği “Çocuk Gözüyle Media Markt Resim Yarışması”na tüm çocukları davet ediyor.

“Çocuk Gözüyle Media Markt Resim Yarışması”, Türkiye genelindeki 17 Media Markt mağazasında 14-19 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sadece velileriyle birlikte Media Markt’a gelen ilköğretim 1. - 5. sınıf öğrencilerinin katılabileceği aktivitede çocuklar, mağazalarda kendileri için hazırlanan özel bölümde resim yapacaklar.

Media Markt müşterilerinin oyları ile en beğenilen ilk üç resim belirlenirken, aktiviteye katılan tüm çocuklara hediye edilecek sürprizler de, çocukların 23 Nisan coşkusuna coşku katacak.

Çocuklar Eğlenerek Kazanacak
Her bir Media Markt mağazasında, “Çocuk Gözüyle Media Markt Resim Yarışması”nın birinci, ikinci ve üçüncüleri, özel hediyelerle ödüllendirilecek. Sony ve Nintendo’nun katkıları ile, yarışmanın birincisi; Nintendo 3D S, ikincisi; Sony taşınabilir DVD oynatıcı, üçüncüsü ise; Sony MP3 çalar kazanacak.

Ödül Töreni 23 Nisan’da
Sadece Media Markt mağazalarında yapılan resimlerin geçerli olacağı 23 Nisan aktivitesinde, 14-19 Nisan 2011 tarihleri arasında resimler yapılacak, oylama ise müşteriler tarafından 20-22 Nisan 2011 tarihlerinde gerçekleşecek.

23 Nisan 2011 tarihinde ise, her bir Media Markt mağazasında saat 16:00’da gerçekleştirilecek törende, kazanan çocuklara Mağaza Müdürleri tarafından hediyeleri takdim edilecek.

Milyonların Tercihi Media Markt Hediye Kartında Senin Resmin Olsun
Ayrıca tüm mağazaların birinci olan resimleri, Media Markt Türkiye yönetimi tarafından değerlendirilecek ve en beğenilen resim, Media Markt mağazalarında satışa sunulacak olan hediye kartlarının yeni tasarımı olarak tüm teknoloji severlerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT