Dikkat Totem Yarışması Var!

Tarihler: 06 Şubat 2011 Pazar ~ 05 Mart 2011 Cumartesi

Yer: www.dikkattotemyarismasivar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2011 ~ Mar 5, 2011

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında Türkiye’nin ve Avrupa’nın 2010 yılındaki En İyi Mimari Projesi seçilen Autopia şimdi de tasarım yeteneğine güvenen herkesi düzenlediği ödüllü Totem Yarışması’na katılmaya davet ediyor.

Otomobil ile ilgili her şeyin yürüme mesafesi uzaklığında olduğu, sadece bir alışveriş merkezi olmanın ötesinde sınırsız bir hayal gücünün gerçekle buluştuğu adeta 365 gün otomobil tutkunlarını ağırlayacak olan Autopia, üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan öğrencileri ve tasarım konusunda yeteneğine güvenen herkesi düzenlediği Totem Yarışması çatısı altında bir araya getiriyor.

Düzenlenen Totem Yarışması kapsamında yarışmaya katılan adayların tek yapması gereken; 06 Şubat – 05 Mart 2011 tarihleri arasında Türkiye’nin ilk Avrupa’nın en büyük otomobil alışveriş merkezi Autopia’yı en iyi yansıtan, Autopia’yı en iyi şekilde temsil edeceğine inandıkları tasarımlarıyla yarışmaya katılmak. Bunun için; tasarladıkları totem projelerini www.dikkattotemyarismasivar.com adresinden ulaşabilecekleri şartname çerçevesinde başvuru formuyla birlikte konusunda uzman seçici kurula göndermeleri yeterli.

17 Nisan 2011 tarihinde jüri üyeleri tarafından seçilen projenin sahibi 5.000 $ tutarındaki ödülü kazanmaya hak kazanırken, Autopia tarafından hayata geçirilecek olan projesi de 2011 sonunda kapılarını açacak olan Autopia’da yerini alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT