Doğtaş Çocuk Resim Yarışması 2011

Tarihler: 16 Kasım 2011 Çarşamba ~ 06 Ocak 2012 Cuma

Yer: Doğtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2011 ~ Oca 6, 2012

Türk mobilya sektörünün öncülerinden Doğtaş, çocuk resim yarışması ile çocukların renkli dünyalarını daha da renkli hale getiriyor. Çocukların resimlerini ünlü ressam Bedri Baykam değerlendiriyor.

Türk mobilya sektörünün yenilikçi markası Doğtaş, çocukların hayallerini “Doğtaş çocuk resim yarışması 2011” ile destekliyor. Çocukların hayallerindeki odayı çizeceği Doğtaş çocuk resim yarışması, 21 Kasım – 6 Ocak tarihleri arasında tüm Türkiye genelindeki ilköğretim okullarında geçerli olacak. Yarışma, 6-11 yaş arasındaki tüm ilköğretim öğrencilerini kapsayacak.

Yarışma sonucunda dereceye giren ilk 5 çocuğa Doğtaş’tan dilediği çocuk odası takımı hediye edilecek. Ayrıca, 20 çocuk da sürpriz hediyeler kazanacak.

Başkanlığını ünlü ressam Bedri Baykam’ın yaptığı yarışma jürisi; Ressam ve Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi Yusuf Taktak, Ressam ve Çocuk Resim Öğretmeni Safiye Mine Erdurak, Ressam Barış Sarıbaş ve Doğtaş Tasarım Ekibi Yöneticisi Yılmaz Seber’den oluşuyor.

Türk mobilya sektöründe iyi tasarım, yüksek kalite ve mağazacılık hizmet anlayışıyla öne çıkan Doğtaş’ın çocuk resim yarışması ile ilgili detaylı bilgi www.dogtas.com.tr ve tüm Doğtaş satış noktalarından edinilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT