Doritos Music Master’la En iyi Menajer Sen Ol!

Tarihler: 26 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2008 Cumartesi

Yer: Doritos

Nereden Alınır: www.tytz.com

Adres: www.tytz.com Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2008 ~ May 31, 2008
Sen de Katıl, Senin de Sanal Alemde ‘Bir Dünya Starın’ olsun
Doritos Music Master’la En iyi Menajer Sen Ol!

Doritos’un gençlik sitesi www.tytz.com’un yeni menajerlik oyunu “Doritos Music Master”la, internet üzerinde hayallerinizin müzik grubunu kurabilir, grubunuz kariyer basamaklarını zıplayarak çıkarken siz de iPod Nano ve iPod Touch kazanabilirsiniz.

Gençlerin ajandasını belirleyen Doritos’un müzik ve eğlence sitesi www.tytz.com, internet üzerinde menajerlik yarışması Doritos Music Master’ı başlattı. Bu eğlenceli yarışmaya katılanlar, müzik tarihinin en başarılı grubunu kurarak menajerlik yeteneklerini konuşturma şansı bulacaklar. Kurduğu müzik grubununun tüm dünyada ses getirmesi için çaba harcayacak yarışmacılar, albüm üzerine albüm yayınlarken, hayranlarına ulaşmak için dev konserler verecek, albüm satışlarını arttırmak için imza günleri düzenleyecek, promosyonlar yapacaklar. Müzik endüstrisinin kalbini www.tytz.com üzerinde attıracak yarışmada, her hafta en başarılı 3 menajere iPod Nano verilirken, tüm zamanların en başarılı menajerine ise 1 iPod Touch hediye edilecek.

‘DORİTOS MUSIC MASTER’ NASIL OYNANACAK ?
Doritos Music Master’da amaç en başarılı müzik grubunu kurup, doğru kararları vererek oyunun en başarılı menajeri olabilmek. Doritos Music Master, her biri bir hafta sürecek toplam 6 turdan oluşuyor. Üç müzik türünden birini seçerek başlanan oyunda, oyuncunun sahip olduğu 20 yetenek puanı grup elemanları arasında dağıtılıyor. Daha sonra yarışmacı kayıt yaptıracağı stüdyoyu buluyor. Yarışmacıların grubuyla ilgili alacakları önemli kararlar, onun başarı puanını etkiliyor. Alınacak kararlardan biri prova yapmak…Provalar, grubun enstrüman yeteneklerini geliştirmesi ve uyum içinde müzik yapabilmesi için önem taşıyor. Yarışmacıların vermeleri gereken diğer önemli kararlar ise, albümlerini promosyon aktiviteleriyle nasıl desteklemeleri gerektiği ve hangi mekanlarda konser düzenleyecekleri... Grup için alınan kararların sonuçları e-posta olarak yarışmacıya bildiriliyor. Her turda sadece 1 kez albüm ya da şarkı yapılabiliyor.
Bu son derece eğlenceli oyunu oynamak için yapmanız gereken tek şey www.tytz.com gençlik sitesine ücretsiz üye olmak. Sitede oyun için gerekli olan tüm ayrıntılara yer verilmiş.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT