Dünyaca Ünlü Oyun “YU-GI-OH”nun Türkiye Şampiyonası City`s Nişantaşı’nda !

Tarihler: 23 Mayıs 2010 Pazar ~ 23 Mayıs 2010 Pazar 23 Mayıs Saat: 12.00-19.00 arası

Yer: City’s Nişantaşı

Ücret: 40 TL.

Nereden Alınır: City`s Nişantaşı

Adres: Teşvikiye Cad. No:162 Nişantaşı Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2010 ~ May 23, 2010

Dünyaca Ünlü Oyun “YU-GI-OH”nun Türkiye Şampiyonası City’s Nişantaşı’nda!

Moda ve yaşam merkezi City’s Nişantaşı, tüm dünyada ses getiren kart oyunu “YU-GI-OH”nun Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yaparak kart oyunu tutkunlarına keyifli bir gün yaşatacak. 23 Mayıs 2010 tarihinde düzenlenecek şampiyonada, oyuncular hem eğlenecek hem de kıyasıya mücadele edecek…

Kaliteli hizmetin adresi, moda ve yaşam merkezi City’s Nişantaşı tüm yaş ve gelir gruplarına yönelik düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Nisan ayında düzenlenen strateji oyunu Magic Kart Turnuvası’ndan sonra, City’s Nişantaşı bu kez dünyaca ünlü kart oyunu “YU-GI-OH”nun Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

Her yıl tüm dünyada Nisan-Haziran ayları arasında düzenlenen YU-GI-OH turnuvasının Türkiye ayağı bu yıl 23 Mayıs 2010 tarihinde 12.00-19.00 saatleri arasında City’s Nişantaşı’nda gerçekleşecek.

Turnuva kapsamında dereceye giren oyuncular, toplam 8000 TL ödülün yanı sıra, Temmuz ayında düzenlenecek YU-GI-OH Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak. Yaş sınırı olmaksızın kart oyunlarında kendine güvenen herkese açık olan bu şampiyonaya katılmak için 23 Mayıs Pazar günü 10.30-12.00 saatleri arasında City’s Nişantaşı’nda başvuru yapılabilir. Katılım ücretinin 40 TL olacağı turnuvada, oyunculara 3 adet YU-GI-OH Booster destesi de verilecek.

YU-GI-OH Kart Oyunu Hakkında:
YU-GI-OH, “Canavar”, “Büyü” ve “Tuzak” şeklinde üç ayrı kategorideki kartlarla oynanan ve tüm dünyada turnuvaları düzenlenen bir kart oyunudur.
Temel amacın rakip oyuncunun can puanlarını bitirip oyunu kazanmak olduğu YU-GI-OH’da, her oyuncunun kendi isteğine göre oluşturduğu ayrı bir destesi bulunmaktadır. Bu deste için oyuncular, binden fazla YU-GI-OH kartı arasından, 60 adeti geçmeyecek şekilde istediği kartı seçerek kullanabilmektedir. “Canavar” kartlarının can puanlarını bitirmeye yaradığı oyunda, “Büyü” ve “Tuzak” kartları ise oyunu kazanmayı desteklemektedir. Zeka oyunlarında olduğu gibi, yapılan her hamlenin oyunun gidişatını değiştirebildiği YU-GI-OH’nun, iyi düşünülerek ve bir stratejiye bağlı kalarak oynanması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT