Dünyaca Ünlü Strateji Oyunu `Magic Kart` Turnuvası Tüm Dünya ile Aynı Anda City`s Nişantaşı`nda Gerçekleşecek !

Tarihler: 17 Nisan 2010 Cumartesi ~ 18 Nisan 2010 Pazar 17 ve 18 Nisan Saat: 13.00

Yer: City`s Nişantaşı

Ücret: Ücretsizdir.

Nereden Alınır: City`s Nişantaşı

Adres: Teşvikiye Cad. No: 162 Nişantaşı İstanbul Nişantaşı İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2010 ~ Nis 18, 2010

Dünyaca Ünlü Strateji Oyunu `Magic Kart` Turnuvası Tüm Dünya ile Aynı Anda City`s Nişantaşı`nda Gerçekleşecek !

Dünyaca ünlü strateji oyunu “Magic Kart” turnuvası, 17-18 Nisan 2010 tarihlerinde, dünyanın farklı yerlerindeki 160’ın üzerinde şehirle aynı anda City’s Nişantaşı’nda gerçekleşecek…

Türkiye’nin moda ve yaşam merkezi City’s Nişantaşı, dünyaca ünlü “Magic Kart Turnuvası”na 17-18 Nisan 2010 tarihlerinde saat 13:00’da ev sahipliği yapacak.

Elfler, goblinler, ölümsüz hayaletler ve troller ile fantezi dünyasından birçok yaratığın ve büyücünün yer aldığı “Magic Kart Turnuvası”, Nezih ve Pegasus Oyuncak işbirliği ile gerçekleşecek. Piyasaya yeni çıkacak olan “Rise of the Eldrazi” oyun setinin tanıtımına yönelik yapılacak olan turnuvada, yarışmacılar bu yeni seti ilk defa City’s Nişantaşı’nda görme ve kullanma imkanı bulacak.

Magic Kart Oyunu Hakkında:
“Magic: The Gathering” oyunun amacı, oyuna 20 can puanıyla başlayan rakip iki büyücünün birbirlerini çeşitli büyüler ve stratejiler kullanarak 0 veya 0 puanın altına indirmektir. Oyun esnasında, rakip, kendi yöntemleriyle kendini savunabilmekte veya karşı saldırı yapabilmektedir. Oyunda, “Land (toprak parçası)”, “Creature (yaratık)”, “Instant (anlık)”, “Sorcery (sihir)”, “Enchantment (tılsım)” ve “Artifact (antika)” olarak 6 farklı özellikte kart türü bulunmaktadır.
Büyü kartlarının, siyah, kırmızı, yeşil, mavi ve beyaz olarak 5 renk ile renksiz kağıtlarla tanımlandığı oyunda, desteyi oluştururken birden fazla renkteki kartlardan yararlanılarak farklı renklerin avantajı kullanılabilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT