Elidor ve Vogue Türkiye, 10 Muhteşem Elidor Kızını Seçiyor

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 07 Mart 2012 Çarşamba

Yer: Elidor - Vogue

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Mar 7, 2012

Muhteşem saçlarla gelen güzelliğin yaratıcısı Elidor ve milyonlarca okurun en çok tercih ettiği moda dergisi Vogue’nin Türkiye edisyonuVogue Türkiye, “Spot Işıkları Seni Bekliyor” projesi için bir araya geldi. Facebook üzerinden yürütülen yarışmadan seçilecek olan 10 muhteşem Elidor güzeli, Vogue Türkiye’nin Nisan 2012 sayısında yer alacak.

Elidor’un Vogue Türkiye’yle birlikte başlattığı Spot Işıkları Seni Bekliyor yarışması, Elidor kızlarına kaçırmayı göze alamayacakları kadar muhteşem bir fırsat sunuyor.facebook.com/ElidorTurkiye sayfası üzerinden ulaşılabilen yarışma, 10 muhteşem Elidor kızına Vogue Türkiye’nin Nisan ayı çekimlerinde yer alma şansı tanıyacak. Saray konseptinde gerçekleştirilecek olan çekimlerde yer alma fırsatına sahip olan Elidor kızları, dünyanın en önemli moda dergisi, Vogue Türkiye edisyonunda yer alarak milyonlarca kızın gerçekleştirmek istediği bir hayali gerçekleştirecek.

Başvurular 7 Mart’a kadar devam ediyor
Yarışmaya katılmak isteyen genç kızlar, iki Elidor sorusunu cevaplayarak Elidor Facebook sayfasından ulaşılabilen başvuru formunu dolduracak vebirer adet boy ve portre fotoğrafını da forma ekleyerek yarışmaya katılabilecek. 16 Şubat’ta başlayan ve 7 Mart’a kadar devam edecek olan yarışmanın kazananlar listesi ise yinefacebook.com/ElidorTurkiyesayfasından takip edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT