En İlginç Bavul Fotoğrafını Çekmek Senden, Dubai Tatili Pegasus’tan

Tarihler: 18 Ekim 2012 Perşembe ~ 01 Kasım 2012 Perşembe

Yer: pegasus

Telefon: 444 01 11

Web: http://www.flypgs.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2012 ~ Kas 1, 2012

Pegasus Hava Yolları’nın yeni destinasyonu Dubai hattının açılışı için düzenlediği Facebook kampanyası“Pegasus’la istikamet Dubai” ile arkadaşını bavula koyup fotoğraflayan 5 talihli, çift kişilik Dubai seyahati kazanıyor!

Misafirlerini uçmanın kolay yolu ile buluşturmaya devam eden ve her geçen gün misafirlerine keyifli fırsatlar sunan Pegasus Hava Yolları, yeni sosyal medya kampanyası ile Dubai hattının açılışını takipçileriyle beraber kutluyor.

Pegasus’un “Pegasus’la istikamet Dubai” isimli Facebook kampanyasına en ilginç fotoğrafları ile katılım sağlayan kişiler 2 hafta sürecek oylamaya katılıyor. Yapılacak oylamanın sonunda en çok oy alan 30 katılımcı arasından seçilecek 5 talihli unutulmaz bir tatil fırsatı yakalıyor. Kazanan katılımcılar, istedikleri arkadaşı ile birlikte Pegasus’un uçuşları 18 Ekim’de başlayacak yeni uçuş noktası Dubai’ye uçuyor.

Pegasus ile Dubai’ye uçma fırsatını yakalamak için tek yapmanız gereken…
Pegasus Hava Yolları’nın Facebook sayfasından ulaşılabilen uygulamaya giren ziyaretçiler, Dubai’ye birlikte götürmek istedikleri kişinin bir bavulun içinde fotoğrafını çekip bu fotoğrafı uygulamaya yükleyerek çekilişe katılma hakkı kazanıyor. Moderasyondan geçtikten sonra fotoğraf galerisine yüklenen ve diğer kullanıcılar tarafından oylanarak en çok oyu alan 30 fotoğraf oylamanın ardından Pegasus jürisi tarafından değerlendirilecek.

Jüri tarafından seçilen 5 kişi, dilediği arkadaşı ile birlikte 1 Kasım -15 Aralık 2012 tarihleri arasında herhangi bir tarihte Dubai’de seyahat ve konaklama şansı yakalayacak.

Pegasus Hava Yolları ile ilgili gelişmeleri dijital medyada;
Resmi İnternet Sitesi : www.flypgs.com
Pegasus Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/PegasusHavayollari

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT