En İstekli Golfsevere Tatil Etıhad’tan Hediye

Tarihler: 29 Aralık 2010 Çarşamba ~ 17 Ocak 2011 Pazartesi

Yer: Etihad

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2010 ~ Oca 17, 2011

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad; Tourism Queensland, Hyatt Regency Coolum Golf Club ve Hamilton Island Golf Club işbirliğiyle düzenlediği yarışmayla altı golfsevere Avusturalya’da unutamayacakları bir golf tatili yapma fırsatı sunuyor.

Dünyanın her köşesinden Etihad Golf Kulübü üyelerine açık olan yarışmada katılımcıların, hayatta karşılarına bir kez çıkabilecek bu tatil fırsatını neden istediklerini anlatan kısa bir videoyu youtube internet sitesine yükledikten sonra www.etihadgolfclub.com adresine videolarının linkini ve diğer bilgilerini kaydettirmeleri gerekiyor.

Videoları en iyi seçilen golfseverler, Etihad Havayolları’yla Brisbane’e uçtuktan sonra Sunshine Coast’ta bulunan Coolum’a gidecek ve Avusturalya PGA Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Hyatt Regency Coolum Resort’ta konaklayacak. Kazananlar, Coolum’da geçirecekleri iki günün ardından Whitsunday Adaları’ndaki Hamilton Adası’na geçecek. Konukların yolculukları Tourism Queensland, Etihad Golf Club ve Etihad Havayolları tarafından kaydedilecek.

Tourism Queensland’in, 2009 yılında gerçekleştirdiği ve tüm dünyada büyük ilgi gören “Düyanın En İyi İşi” kampanyası üzerine tasarlanan yarışmaya katılım 17 Ocak 2011 tarihine kadar devam edecek. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi www.etihadguest.com ve www.etihadgolfclub.com sitelerinde yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT