Erikli ile Çay Lezzeti Yarışmasından Sürpriz Hediyeler

Tarihler: 25 Mayıs 2012 Cuma ~ 01 Haziran 2012 Cuma

Yer: Erikli

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2012 ~ Haz 1, 2012

Proximity İstanbul yönetiminde sosyal medya platformlarındaki yerini alan Erikli, Facebook üzerinden yaptığı eğlenceli yarışmasıyla katılımcılarına sürpriz hediyeler kazandırıyor.Yarışmacılar sürpriz hediyelerin yanı sıra ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ile EKS Mutfak Akademisi’nde workshop kazanabilecekler.

Özel içim keyfi ile lezzete önem verenlerin vazgeçilmezi olan Erikli, Proximity İstanbul ile başlattığı iş ortaklığı sayesinde sevenleriyle sosyal medyada buluşmaya devam ediyor. Nisan ayında başlayan ‘en lezzetli çay Erikli ile hazırlanır’ iletişimine sosyal medyada www.Facebook.com/ErikliLezzeti sayfasından yeni bir yarışma ile devam ediyor. 9 Mayıs - 1 Haziran 2012 tarihleri arasında devam edecek yarışmada, “Erikli ile çay lezzeti ….” cümlesini tamamlayan katılımcılar sürpriz hediyelerin sahibi oluyor.

Tüm Türkiye’den katılımcılara açık olan ve dört hafta sürecek olan yarışmada, her Cuma günü seçilecek en güzel 5 cümlenin sahibine “Porselen Demlikli Çaydanlık” hediye edilecek. Yarışmanın bitiminde ise tüm cümleler içerisinden seçilen en iyi 10 cümlenin sahibi, ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ile 16 Haziran Cumartesi günü EKS Mutfak Akademisi’nde gerçekleşecek “Çay Lezzetleri” workshopuna katılım hakkı kazanacak. En yaratıcı cümlenin sahibi ise “ 1 Yıllık Erikli Lezzeti “ hediyesi kazanma şansını yakalayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT