Euractiv

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 11 Haziran 2009 Perşembe

Yer: www.blogactiv.eu

Nereden Alınır: www.EurActiv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 11, 2009
Euractiv ulusal Avrupa ödülleri yarışması 9 Mayıs’da açıldı
AB konusunda bağımsız yayın yapan Euractiv uluslararası haber portalı, ulusal ya da yerel başarıya ulaşmış, diğer Avrupa ülkelerinde de uygulanabilir fikir ve projeler için “Euractiv Ulusal Ölçekli Avrupa Tartışması” yarışmasını Türkiye’de de başlatıyor.

Avrupa gündemindeki konu veya girişimleri ulusal düzeyde tartışan, teşvik eden, sorgulayan siyasetçi, eğitimci, sanatçı, gazeteci, eğlence sektörü çalışanları ve iş adamlarının yanı sıra sivil toplum örgütleri, kültür kuruluşları, şirketler, belediye veya bölgesel birimler de bu yarışmaya aday olabilirler.

Adaylar için www.blogactiv.eu adresinde yer alan ve 10 ayrı dildeki EurActiv portallarındaki EurActiv Ödülleri Bloglarına başvuru yapılabilir. Aday bildirimi 15 Eylül 2009’da sona ermektedir. Jüri, Türkçe dahil her bir EurActiv portalından üç kişi ya da kurumu seçecektir. Adaylık süreci halka açıktır. Herkes öneride bulunabilir veya diğerlerine itiraz edebilir. Başvurular küçük çaplı denetime tabi olacaklardır.

30 ulusal birinci arasında jüri beş finalisti seçecektir. Finalistler Brüksel’de 12 Kasım 2009’da düzenlenecek olan ve büyük ödül sahibinin açıklanacağı törende hazır bulunacaklardır.
EurActiv Ödülleri Blog’una http://euractivawards09-tr.blogactiv.eu adresinden erişilebilir. Blog Türkçe, Bulgarca, Çekçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Macarca, Polonyaca, Romence ve Slovakça olarak yayımlanacaktır.

EurActiv bu ödülleri kuruluşunun 10. yıldönümü ve Dillerarası Ağ’ın (Euractiv Crosslingual Network) kuruluşunun 5. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında dağıtmaktadır. Halen Euractiv ağında Türkiye sitesi olan euractiv.com.tr dahil 10 portal hizmet vermektedir.

EurActiv Ulusal Ölçekli Avrupa Tartışması ödülleri Yarışması sembolik olarak 9 Mayıs’ta AB’nin temellerinin atılışının kutlandığı Avrupa Günü’nde başlatıldı. Program, adaylık dönemi ve ödül töreni önümüzdeki Avrupa seçimlerine, yeni Avrupa Komisyonu ve Komiserler Kurulu’nun göreve başladığı tarihlere rastlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT