Facebook Kullanıcıları İstanbul Boğazı'nda Yelkenlileri ile Yarışıyor

Tarihler: 10 Temmuz 2012 Salı ~ 29 Temmuz 2012 Pazar

Yer: Güneş Sigorta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2012 ~ Tem 29, 2012

Dijital ajans Krombera tarafından Güneş Sigorta için geliştirilen Facebook oyunu ‘Güneşe Yelken Aç’, katılımcılara birbirinden güzel ödüller kazandırıyor. Facebook kullanıcıları, İstanbul Boğazı’nın muhteşem görüntüsü eşliğinde, dereceye girebilmek ve ödül sahibi olabilmek için zamana karşı yarışıyor.

Facebook’ta ‘Güneş’e yelken açan kazanıyor.

Dijital ajans Krombera tarafından Güneş Sigorta için geliştirilen Facebook oyunu ‘Güneşe Yelken Aç’, katılımcılara birbirinden güzel ödüller kazandırıyor. 29 Temmuz’a kadar devam eden oyunda, İstanbul Boğazı’nda rüzgârı en iyi açıdan alıp, yarışı en iyi zamanlamayla tamamlayan 7 yarışmacı Güneş Sigorta’dan profesyonel yelken eğitimi kazanırken, bu 7 kişi arasından seçilen 1 kişi de Güneş Sigorta Yelken Takımı’na katılarak takımın bir parçası olma fırsatını yakalıyor. Ayrıca, haftanın birincileri Nintendo Wii oyun konsolu, ikincileri Samsung video kamera, üçüncüleri ise Samsung dijital fotoğraf makinesi kazanıyor. Bunlara ek olarak, her hafta ilk 100’e girme başarısını gösteren yarışmacılara özel bir tişört hediye ediliyor.

Güneş Sigorta’nın resmi Facebook sayfası olan facebook.com/GunesSigorta adresinden oynanabilen Güneşe Yelken Aç’ta, oyuncular yarışa başlamadan önce yelkenlilerinin rengini ve desenlerini diledikleri gibi değiştirebiliyor ve isterlerse teknelerine isim de verebiliyorlar.

Çengelköy açıklarında başlayan ve İstanbul Boğazı’nın muhteşem görüntüsü eşliğinde süren zamana karşı yarışta, Facebook kullanıcıları klavyedeki yön tuşlarını kullanarak yelkenlerini rüzgârla doldurmak ve en iyi zamanlamayı yapmak için mücadele ediyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT