Facebook’ta Herkes 'Bacardi' Diyor

Tarihler: 16 Kasım 2011 Çarşamba ~ 25 Kasım 2011 Cuma

Yer: Bacardi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2011 ~ Kas 25, 2011

Arkadaşlarla birlikte, eğlenilen her ortamda çekilen fotoğraflar, anı ölümsüzleştirir. En güzel kareler ise hep birlikte eğlenilen gecelerde yakalanır. İlgi çekici fotoğraflar ile poz vermenin keyfini yaşayanlar, “Herkes Bacardi Desin” uygulamasında ödüllendiriliyor.

Bacardi Facebook sayfasındaki “Bacardi Together” sekmesinde yer alan “Herkes Bacardi Desin” uygulaması, kullanıcıların yaratıcılıklarını göstermesine imkân tanıyor. 25 Kasım tarihine kadar facebook.com/BACARDI adresinde yer alacak olan uygulamaya katılanlardan, fotoğrafı en çok beğenilen katılımcı iPad2, 2. ve 3. olanlar ise dijital fotoğraf çerçevesi kazanıyor.

Bacardi sosyal medya ajansı Dekatlon Buzz’ın geliştirdiği “Herkes Bacardi Desin” uygulaması, yaratıcılığına güvenen herkese açık bir uygulama. Kullanıcıların özellikle arkadaşları ile birlikteyken çekildikleri fotoğrafları, anında çerçeveli bir şekilde görüntüleyebildikleri ve profillerine albüm olarak ekleyebildikleri uygulama, Bacardi’nin Türkiye’deki sosyal medya çalışmalarının başlangıcı olarak kabul edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT