Filmimin Hikayesi Yarışması

Tarihler: 10 Şubat 2005 Perşembe ~ 25 Mart 2005 Cuma Son katılım tarihi: 25 Mart 2005

Yer: Türsak Vakfı

Nereden Alınır: Bilgi için; Türsak Vakfı, hikaye@tursak.org.tr

Adres: G. Erol Dernek Sokak, Hanif Han 11/2 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 244 52 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2005 ~ Mar 25, 2005
GELECEĞİN SENARİSTLERİ ARANIYOR!..

Garanti Mini Bank 2. Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali kapsamında düzenlenecek "Filmimin Hikayesi" yarışmasına başvurular başladı.
Garanti Bankası ile Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı`nın (TÜRSAK Vakfı) işbirliğiyle gerçekleştirilecek Garanti Mini Bank 2. Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali, 22-28 Nisan tarihleri arasında izleyicileriyle buluşacak. Festival kapsamında düzenlenecek "Filmimin Hikayesi" yarışmasının başvuruları ise 10 Şubat - 25 Mart tarihleri arasında yapılacak.

1994-1995-1996-1997-1998 doğumlu çocuklara açık olan yarışmada, genç yazarlar hayallerindeki film öyküsünü, en fazla 2 sayfa olacak şekilde yazıp 25 Mart 2005 Cuma gününe kadar, TÜRSAK Vakfı`na taahhütlü postayla ya da hikaye@tursak.org.tr adresine gönderebiliyor. Demet Akbağ (sanatçı), Sevinç Baloğlu (Türsak Genel Müdürü), Gülten Dayıoğlu (yazar), Naciye Günal (Garanti Bankası, Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü), Cem Mumcu (yazar) ve Sevin Okyay`dan (yazar) oluşan jürinin değerlendireceği öyküler arasından seçilenler kitap olarak basılacak. Kitaplar, 22 Nisan`da yapılacak Garanti Mini Bank 2. Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali`nin açılışında sahiplerine dağıtılacak.

İlki geçen sene yapılan "Filmimin Hikayesi" yarışmasında kitaba girmeye hak kazanan hikayeler, "Uzaylı Kız Ruzinga Dünyaya Geliyor", "Bakkaldaki Çikolatalar", "Mucize Yaratan Gözyaşları", "Hâlâ Çocuk Olmak İstiyorum" gibi büyüklere de ipuçları veren başlıklar taşıyordu.

Başvuru Adresi:
Garanti Mini Bank 2. Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali "Filmimin Hikâyesi"
TÜRSAK VAKFI
G. Erol Dernek Sokak, Hanif Han 11/2 Beyoğlu 34433 İSTANBUL
hikaye@tursak.org.tr

Ayrıntılı Bilgi İçin: TÜRSAK - Şermin Mutlu Abla (0212) 244 52 51

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT